Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

Dan za danom ide



U ovih zadnjih par, dana ništa se značajnije ne događa.Nekako sve ide polako svojim tokom.
Anja ima ustaljeni ritam.Prije podne rad s defektologom i vrtić, popodne fizikalna terapija a poslije podne igraona u CRZ „Sloboština“. Između, ubačene vježbe mame Jasmine.
Dan ispunjen od jutra do na večer. Epileptični napadi nažalost i dalje su prisutni, iako trenutno možda manje, no zato su malo jače izraženiji. Ne moramo ni spominjati da i dalje polako hropti, no za sada sve uspijevamo kod kuće rješavati i nadamo se da neće biti potrebe za odlazak u bolnicu. Polako nam se eto bliži i 01 svibanj kad će Anja i mama Jasmina otići tri tjedna u Lošinj. Anja će na Lošinju imati svu potrebitu terapiju i nadamo se da će joj taj morski zrak pomoći, kako bi što manje imala problema s respiratorne strane. Oni koji nas od početka čitaju, znaju da je Anja pred kraj prošle godine u nepuna dva mjeseca imala dvije upale pluća. I zato bi bilo dobro da Anji uspije terapija u lječilištu Veli Lošinj.
Što se nas tiče, fala Bogu mama Jasmina je zdrava a i tata je sad malo prizdravio.
Tata Tomislav je napravio MR mozga i nalaz je uredan.
Kako je vrijeme ipak malo bolje u proteklih desetak dana, tako je i nas izmamilo da malo sredimo okućnicu, da pobacamo neke stare stvari iz kuće, odnosno da napravimo malo proljetno pospremanje u i oko kuče. Naravno veći dio je pripao tati, pošto je mama više zakupljena Anjom.
I tako, dan za danom polako eto guramo. Polako se spremamo i za humanitarnu roštiljadu koju organizira naša humanitarna udruga „Mala Anja“ i Radio Velika Gorica.
Veći dio smo organizirali, no svaki dan uvijek nešto novo iskrsne ali do 01 lipnja će biti sve spremno. Uz humanitarnu prodaju jela i pića tu će biti i naš humanitaran štand. Na štandu će biti za svakog po nešto. Majice s logom udruge, privjesci s logom udruge, kalendari, razni nakiti, čaše i još puno toga ali Vam nećemo sve otkriti. Cjelodnevno druženje će biti popraćeno zabavnim programom i gostima iznaneđenja.Neopisivo nam je drago što je odaziv za ovu humanitarnu akciju jako velik , odnosno što svakog dana imamo sve više i više sponzora i donatora. I tako to ide, dan za danom. Htjeli bi Vam naglasiti da se čujemo svaki dan sa gospodinom Hermanom Marijom predsjednikom HU „Pomoć i ljubav“ iz Amsterdama koji se sad nalazi poslovno u Puli.Zbog slinih poslovnih obaveza nije u mogučnosti se javiti na blog ali je uspio na brzinu pročitati naš prošli post i svima se od srca zahvaljuje na lijepim riječima kojim ste ga spomenuli u komentarima. Uskoro mu je i rođendan, kojeg ćemo objaviti na blogu pa je i to još jedan razlog da mu se svi još jednom od srca zahvalimo za sve humane akcije na koje se rado odaziva. To je najmanje što možemo učiniti za tog čovjeka, velikog humanitarca, velikog i plemenitog srca.

Eto, dan za danom ide. Do novog posta, veliki pozdrav wave od neumornog tria.


Post je objavljen 17.04.2008. u 08:00 sati.