Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rukometasicabj

Marketing

cerekcerek ahh da, znam vrijeme je za noffiii post..
nije bilo velikkih događaja u zadnjih tjedan dana pa tak da nisam imala ni htjela o čem pisat..
od onog bogomdanog koncerta sve ostalo isto.
hmmm..dobro ,sad dal je sve ostalo isto ? o tom bi se već dalo pisat.
kakti onaj osjećaj imenom ljubav, kod mene ni pod razno rofl aaaaa ovoga,jel vam izgledam ko neko kog to može pogodit? thumbupthumbup ehhehe ne jel tako?
ja uvijek uđem u neke stine veze koje traju po tjedan dana i to ono DAJBOŽE da izdržim i toliko..tako je bilo i ovaj put..al sad je sve kao ono neki prijatelji..hhh..pjevapjevapjeva
maaah kog to briga.

namcor još jedan šokantni događaj zbio se u Bjelovaru..ubijen onaj dečko od 23 godine ako se ne varam.
kata-strofa..e,e,e kakav to čovjek moraš bit da ideš ubijat ?
danas se sve neke nesuglasice idu rješavat šakama ,a u najgorem sliućaju oružjem..
koda nikad nisu čuli za razgovor? iss pa ljudi smo jel se nemože bilo kak drugačije dogovorit i rješit taj postojeći probllem?
najlakše je potegnut i tršš ode jedan život..ili opalit šakom i na kirurgiju..
sve to treba sravnat sa zemljom.takve životinje jel nekog poput njih i nemožeš nazvat ljudima ilti čovjekom.

kud sam se te teme uhvatila,sad mi je tlak skočio..:P
(a u piiiiiiiiiiiip sad sam taman imala nešt na pameti i dobim poruku i odgovorim i sad sam zaboravila šta sam htjela reć..pa jenntii matersmijehsmijeh )

cc -joj..
ovoga. .ček da si tu olakšam ..imam samo 3 kobera---udahni.udahni.udahni..hahahha ni ja nevjerujem da ih imam samo tolko..sjećam se prošle godine u ovo vrijeme bilo ih je oko 15 garant.. aaalii nema šta..ko se popravio POPRAVIO SE :p jel? :Pfinofino
i to muči me geografija poznatija kao zemljopis..pa n ti mater :( taj predmet meni pije krv na slamčicuu..ja to nemoguuu naičut aj sad da čujem š trebere " pa kak to nemožeš naučit to je taaaak lagano" majku vam vašu..
ja se mučim ko Isuus jer je meni to jbno teško za naučit u 2.razredu mi nije bio problem al bome sad je mučim s njom ko nikad do sad..i drugi predmet dioničarstvo..hhh..sumnjam da će iko znat šta je to osim ekonomista..al ovoga..uglavnom štrebanje ..po 7 desetaka stranica na kojima je sve podvučeno !!! svaka riječ i još ona sa strane neka jebeena zaniimljivost koju čak ni najvćea štreberčina nebi pročitala i to ja moram znat ..
i još k tome profesorica vari iovak pokvaren predmet .al ajde..ako ću u 7 mj morat na porapvak bar većsad znam iz čega ću ić :P jel..

ovoga..ima neka novost..hahahah soba mi više nije plava nego naranđasta..i stara mi i dalje drži sve medalje na zidu..toliko je sretna s njima i ponosna kao da ih je ona osvojila i ne miče ih sa zida .:P reko dobro..kak oćeš ludlud
i prošlo je 23 h..mogla bi ja u krevetić---svaki dan ja se budim tek oko pola 11 :P dok neki u 7 na nogama ja tad tek upadam u san :P
hahaha ma moš mislit..
iđem:P
kasno je :)mahmah





Post je objavljen 16.04.2008. u 22:44 sati.