Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/satelitski

Marketing

.....

Ukratko: UPOZORENJE vlasnicima klonova i kineskih kopija satelitskog receivera Dreambox DM 500 S ...


Ovo upozorenje neće imati neke velike veze svima onima koji su kupili kod nas navedeni satelitski receiver, jer mi smo uvijek prodavali samo originalni DM 500s , ali objavit ćemo upozorenje za sve ostale.

Ako ste vlasnik neorginalnih modela DM 500s (NytroBox, Blackbox ali i vjernih kineskih kopija za koje ne biste nikad rekli da su kopije) i ako ste u njemu imali instalirani Gemini software verzije 4.2.0, 4.3.0 i 4.3.1 od datuma 25.2.2008 na dalje, jednostavno Vaš receiver će biti uništen tj. bit će obrisan "flash". Naime u samom software-u je bio instaliran tzv. TIME BOMB koji se aktivirao jučer 15.2.2008 i na taj način su uništeni svi neorginalni Dreambox-i, za koje zasad nema rješenja kako ih popraviti.

Ako ste imali sreće pa je u Vašem klonu bio instaliran neki drugi "image" npr. Nabilo, ovo Vam se neće dogoditi ali opet tko zna što Dream Multimedia u budućnosti sprema za sve svoje klonove.

Ovo je ipak dokaz da je bolje dati koju kunu više za originalne proizvode i na taj način imate 100% GARANCIJU i podršku.


Post je objavljen 16.04.2008. u 17:12 sati.