Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/onlyblog

Marketing

Real Madrid se priključio lovu na Gennara Gattusa

Navodno otpisani veznjak Milana zanimljiv je nekolicini engleskih klubova, ali i Bayernu. Zadnji u nizu zainteresiranih je madridski gigant.Samo dan nakon što je talijanska La Reppublica objavila da je Milan spreman prodati Gennara Gattusa, javio se Real Madrid.

Dosad su se spominjali neki engleski premierligaši, Glasgow Rangers i, kao najozbiljnija opcija, minhenski Bayern. No sada se Real definitivno promiče u prvog favorita za dovođenje Gattusa, pogotovo nakon što je otkriveno da su u Madridu spremni platiti 20 milijuna eura za neumornog 30-godišnjeg trkača.

Realu treba defenzivni vezni igrač, čovjek koji će odrađivati "prljavi posao". Korak od odlaska u Inter je Mahamadou Diarra, pa će to mjesto ostati prazno. Iskusni i još uvijek odlični Gattuso bio bi za njih odlično rješenje. Odlaskom Gattusa otvorit će se praznina i u veznom redu Milana. Prema informacijama iz Italije, popunit će je Massimo Donati (27), koji je karijeru počeo baš u Milanu, a danas je igrač Celtica.

Puno je kombinacija, a još je i više kombinacija za Gennara Gattusa. U Manchester United ne želi, Manchester City, Tottenham i Newcastle su zanimljivi, Bayern pogotovo, evo sada i Reala... A Milan od njega započinje rekonstrukciju.

REAL MADRID BI I ALBANCA
Kada L'Equipe nešto tvrdi, onda je to vrlo vjerojatno i točno. A najveći francuski sportski dnevnik piše da je madridskom Realu zanimljiv jedan Albanac. Veznjak Marseillea, 24-godišnji Lorik Cana, ove sezone igra sjajno i u prvenstvu i u Europi, što nije prošlo nezamijećeno. Uz Samira Nasrija, Cana je drugi igrač Marseillea kojeg je poželio velikan sa Santiago Bernabeua.

- Sretan sam u Marseilleu. Cilj svakog igrača je zaigrati u Ligi prvaka, ali ja to želim napraviti s Marseilleom. Nastavi li klub ovako dobro funkcionirati, ako bude dovoljno ambiciozan, ne vidimo razloga da igdje odem - rekao je Cana nakon nedavne pobjede Marseillea nad Lyonom. I francuski medii tvrde da to nisu prazne riječi. Cana bi, tvrde, bez problema odbio ponudu Reala ukoliko se Marseille plasira u Ligu prvaka.



Post je objavljen 16.04.2008. u 13:15 sati.