Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/onlyblog

Marketing

David Villa: Želim igrati u Arsenalu

Reprezentativni napadač Španjolske i Valencije David Villa jasno je dao do znanja da bi želio napustiti svoj klub ovog ljeta i zaputiti se u London...

Nogometni portal Goal.com piše da je Villa na meti engleskih velikana poput Chelseaja i Liverpoola, ali da bi on najradije želio u Arsenal.

Villa je u tri sezone provedene u Valenciji zabio ukupno 63 gola a i ove sezone jedan je od nakonstantnijih dijelova momčadi Ronalda Koemana.

- Dosta gledam utakmice Premiershipa i momčad koja me najviše privlači definitivno je Arsenal. Igraju briljantnu igru kratkih dodira, brzih pasova i munjevitih kontranapada i mislim da bi takav sistem meni najbolje odgovarao. Mislim da sam predodređen za uspjeh u Engleskoj, ali naravno zasada sve ostaje samo na razgovoru. Predsjednik Valencije od dolaska mi je govorio da me neće prodati do ljeta 2008. godine. Ako ponuda dođe želim se okušati u Engleskoj - rekao je Villa i tako praktički pozvao pozivnicu Arseneu Wengeru da ga kupi.

Ukoliko ne uspje prijeći u Arsenal ovoga ljeta, Villina druga opcija bio bi Liverpool, gdje bi mogao zaigrati s reprezentativnim kolegom Fernandom Torresom.

- Izvrsno je igrati uz bok Fernanda. Super se slažemo međusobno i razumijemo na terenu.

Prema pisanju engleskih medija za Villu će biti potrebno izdvojiti oko 30 milijuna eura.


Post je objavljen 16.04.2008. u 13:12 sati.