Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tomulic

Marketing

Maturalac: NE!!!

Image and video hosting by TinyPic

Varaždin

Neka glupost ku smo morali napisat za DZ:

Mene osobno najviše muči to što nas kao razred na kraju školske godine čeka izlet. Bilo bi svejedno da je to bilo kakav izlet, ali nije. To je naš posljednji izlet u osnovnoj školi i vrlo vjerojatno posljednji susret pojedinaca u razredu. Taj izlet bi trebao biti najbolji izlet u ovih osam godina škole. Izlet u kojem ćemo se oprostiti s prijateljima iz razreda ali i iz cijele skole.
Sigurno se pitate gdje je tu problem. Pa... problem je u izletu samom po sebi. Ide se u Varazdin, koliko sam ja uspio shvatiti, krece se rano ujutro s autobusom, preko zagreba ravno u muzej u kojem bismo bili oko sat vremena, tada bismo krenuli prema Varaždinu. Kad bi dosli u Varaždin odmah bi isli u hotel s tri zvijezdice, ostavili bismo torbe i autobusom krenuli prema nekom groblju 30 kilometara udaljenom od našeg hotela. Razgledali bismo groblje te išli natrag u hotel gdje bi nam kasnije navečer bio organiziran tulum. Nakon tuluma se ide spavati. Odmah ujutro se ustajemo u 6 sati te krecemo doma... U toj cijeloj zbrci od izleta ne bismo stigli pričati sa kolegama iz razreda, niti se odmarati, uzivati. Meni se takav izlet ne sviđa, što radi cijene izleta, što radi loše organizacije u koju mi nismo bili uključeni do samog kraja školske godine. Kad bismo mi kao razred mogli odlučivati, išlo bi se u Istru: Porec, Pazin ili možda čak i Brijuni. Išlo bi se autobusom a spavali bi u hotelu sa što manjim cijenama soba. Isli bi na tri ili četiri dana tako da bi mogli u miru uživati u posljednjem izletu.
Cijena bi se kretala oko 300 do 600 kuna, prijevoz oko 200 kuna, hotel 200 te brod do brijuna 50 kuna. U svakom slučaju bilo bi nam bolje nego u Varaždinu.


Post je objavljen 15.04.2008. u 15:06 sati.