Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nba

Marketing

CRO-BASKETBALL, ROUND VI: Split vs Zadar (17.30), Cibona vs Cedevita (19.30), Šibenik vs Zagreb (20.00)...



NIJE REKLAMA ZA CEDEVITA BOMBONE, VEĆ YOUTUBE.PRILOG PORTALA SUTRA.HR: Nemojte me ništa pitati za subtitlove, ja svoju ulaznicu u Podsusedu uredno plaćam 20kn. Straight to the point.
TEAM FLIGHT BROTHERS/5'9'' T-DUB NEW DUNKS
EUROLEAGUE/THE INCREDIBLES
EUROLEAGUE/YELLOW FEVER
IVERSON vs ROCKETS/33PTS


Danas je na rasporedu VI kolo hrvatskog prvenstva...

Derbi kola će definitivno biti odigran na Gripama - neporaženim Splićanima (5-0) u goste dolazi neporaženi Zadar (5-0). Aco kaže da oni u toj utakmici "nisu favoriti"..."Pila naopako" ili? Da sam u Splitu ovaj dvoboj ne bih propustio.

Kako sam u Zagrebu neću preskočiti jednu od ključnih utakmice najvećeg razočaranja dosadašnjeg tijeka prvenstva. I Cedevita i Cibona su od početka sezone čekali ovu tekmu, igrati će se prije svega za lokalni prestiž.

"Cibona jest u krizi ali ne smijemo im dati da mi budemo ti na kojima će se vaditi. Sigurno da igračima Cibone nije lako, vlada nervoza i teško je igrati u takvom okruženju"
Jurica Žuža, KK Cedevita


God je još uvijek na rosteru Cedevite, a ovo je definitivno jedna od utakmica za koju je doveden iz daleke Kine. Iako otpisan od skoro svih, ja još uvijek vjerujem da godine nisu učinile svoje. No Cedevita će pod Toranj bez Pere Dujmovića, a Ciboni se pak vraća Chris Warren.

Nakon prošlotjednog neugodnog domaćeg poraza od Splita, Mravi iz Trnskog će tražiti iskupljenje na vrućem Baldekinu. Biti će to izuzetno teško gostovanje za ekipu trenera Paličevića.

Ovo je vrlo važna utakmica za našu momčad, jer nakon poraza od Zadra i Splita, doveli smo se u situaciju da više ne smijemo kiksati. Proteklih smo dana obavili niz razgovora, održali smo i sastanak s igračima i pokušali detektirati razloge lošije odigranih utakmica i poraza.
Željko Pavlićević, KK Zagreb


Pad Brođana u uzavreloj Dubravi najavio je juniorski reprezentativac Željko Šakić.
Ulaz na ovu utakmicu (Koledinečka bb @ 20.30) će biti BESPLATAN!


Marjan Crnogaj a.k.a. Muraya
Nba.blog.hr



Image Hosted by ImageShack.us

JARUNSKI POGLED NA IZGRADNJU SPORTSKE DVORANE NA ZG-LANIŠTU 14-04-2008


NBA: HORNETSI DOŠLI DO PRVE DIVIZIJSKE POBJEDE U 20 GODINA


Pretposljednjeg dana ligaškog dijela natjecanja u NBA ligi košarkaši LA Lakersa su na domaćem terenu pobijedili Sacramento Kingse 124:101 i time su osigurali prvu poziciju u Zapadnoj konferenciji uoči doigravanja.

Lakerse su do pobjede predvodili Pau Gasol sa 22 koša i Kobe Bryant sa 20 koševa. Obojica su se mogla odmarati u posljednjoj četvrtini, budući da su Lakersi uoči posljednje dionice imali 29 koševa prednosti.

"Konkurencija u Zapadnoj konferenciji je bila brutalna tijekom cijele sezone i doista je velika stvar biti najbolji na Zapadu uoči doigravanja", izjavio je Kobe Bryant, koji je jedan od favorita da osvoji nagradu za najkorisnijeg igrača lige (MVP).


New Orleans Hornetsi su svladali LA Clipperse 114:92 i time su po prvi puta, od preseljenja iz Charlotte, postali najbolja momčad u Jugozapadne divizije. U doigravanje će krenuti kao drugoplasirana momčad Zapadne konferencije.

Najzaslužniji za pobjedu Hornetsa bili su David West sa 32 koša i Chris Paul sa 22 koša i 12 asistencija.


Image Hosted by ImageShack.us




Post je objavljen 16.04.2008. u 10:51 sati.