Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thejourney

Marketing

Crvene cipelice

Jordan Shadow Boxer mi je ostavila komentar na madridskom blogu: "Super su mi tvoje cipelice!!!!" i malo mi potakla vijuge u glavi.
Super su mi crvene cipelice, najviše ih volim, bez premca najviše volim crvenu boju, oduvijek mi je bila omiljena. Zašto sam onda unazad godinu dana odlučila da je moram prestati voljeti i počela kupovati roza accessories? Ni mobitel, ni jastuci i dekice u dnevnom, ni ništa drugo roza mi nisu u potpunosti sjeli. Nije to ono pravo.
Činjenica je da se u crvenom osjećam najbolje i isto tako se u crvenim cipelama osjećam poletnije, a poletnost nije određena niskom petom...Ne, ne, naprotiv, rekla bih sretan.
Koja je to tajna veza između nas samih i omiljene boje? Progooglala sam malo i otkrila toplu vodu. Ljudi se bave svime i svačime pa i tom temom. Pojednostavljeno, reagiramo bolje na boje koje odražavaju naš karakter.
Nešto sam zaključila iz ovoga; neću se više boriti protiv svoje ljubavi prema crvenom. Va' dove ti porta il cuore bi rekla Susanna Tamaro. Nisam ja roza. I u ostalom, baš mi se sviđaju objašnjenja uz crvenu. To je jedna vrlo pozitivna i vesela boja. Nekada možda malo prejaka, ali u svojoj biti baš pozitivna.

Dobra zabava uz test!


ColorQuiz.com



Post je objavljen 15.04.2008. u 23:44 sati.