Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rugbymakarska

Marketing

PODNOŠLJIV PORAZ U ZAGREBU

Ragbi
Igralište na Rudežu
Interliga, 10. kolo
Zagreb : Makarska riviera 26 : 12 ( 12 : 7 )
Sudac: Mešnjak ( Sisak )


U posljednjem, 10. kolu ragbijaške Interlige Makarski ragbijaši poraženi su u gostima kod Zagreba 26 : 12. Bila je to vrlo tvrda utakmica u kojoj je Makarska pružila daleko najbolju igru u obrani ovog proljeća. Ključ poraza leži u činjenici da su Makarani otputovali sa svega 17 igrača što se u konačnici pokazalo odlučujućim čimbenikom. Naime, sve do posljednih 5 minuta Makarska je imala pozitivan rezultat, 12 : 12 ali umor gostiju i duža klupa domačina učinila je svoje i Zagreb postiže 2 zgoditkak za konačnih 26 : 12. Nažalost, teško se prisjetiti kada su naši ragbijaši zaigrali u punome sastavu. Naime, trenutno za razliku od prošle sezone nedostaje čak 12 igrača ( M. Srzić, Muhtić, Antunović, Kovačević, Zrna, Osmanović, Radić, Babić, Vodanović, Primorac, Sablić, Devčić ). Preostala je još jedna utakmica do kraja sezone i to protiv Olimpije u Ljubljani koja bi se trebala odigrati 26. 04.Sljedeći tjedan u Splitu igra reprezentacija Hrvatske protiv reprezentacije Andore. Od igrača Makarske pozvani su Pregun, Dedić, Iv. Letica, Ig. Letica, Šimić te Lovreta koji je ujedno i glavni trener.
Makarska riviera : Grle, Ig. Letica, Kurilj, Šimić, Pleić , Kovačić, Župan, Iv. Letica, Dedić ( 2 ), Lovreta, G. Srzić ( 5 ), Pregun, Mucić ( 5 ), Mrkoci, Mračević, Turić, Grubišić

NEMA TURNIRA U RAGBIJU 7

Iako najavljen, međunarodni turnir u ragbiju 7, Makarska Sevens 2008. neće se održati. Naime, zbog podudaranja termina s natjecanjem vatrogasnih društava iz cijele Hrvatske (16. i 17. svibnja ) uprava makarskog kluba odlučila je prepustiti termin vatrogascima. “Radi se o velikom broju vatrogasaca ,njih 2000, i cijeli susret održava se pod Državnim pokroviteljstvom, a kako se tjedan poslije održava PH u ragbiju 7 nemamo mogučnost promjene termina za naš turnir te se ove godine neće održati„ kazao nam je tajnik Makarske riviere Benjamin Grle.

Post je objavljen 15.04.2008. u 12:34 sati.