Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/onlyblog

Marketing

Benitez prijeti odlaskom iz Liverpoola

Menadžer Liverpoola Rafa Benitez je zaprijetio kako će napustiti Anfield ukoliko uprava kluba do kraja sezone ne ispuni njegove zahtjeve. Benitez želi kraj sukoba oko vlasništva, te potpunu kontrolu nad stvarima koje se tiču same momčadi.

Španjolac će na ljeto tražiti i dodatna novčana sredstva za kupovinu igrača, te slobodu da dovede igrače po svom izboru. Benitez je svojim suradnicima izrazio frustraciju trenutnom situacijom u klubu, te najavio odlazak ukoliko se ona ne promjeni.

Suvlasnici Tom Hicks i George Gillett će se ovog tjedna susresti sa Benitezom, a očekuje se da Španjolac na tom sastanku zatraži i odlazak izvršnog predsjednika Ricka Parrya. Naime, Benitez smatra kako je Parry iza njegovih leđa u studenom prošle godine pregovarao sa Jurgenom Klinsmannom, a miješao se i u poslove oko dovođenja igrača.

Izvori bliski klubu tvrde kako je upravo taj Benitezov zahtjev bio povod zbog kojeg je i Tom Hicks zatražio od Parrya da podnese ostavku, što je otvorilo nove sukobe na Anfieldu. Hicks podržava Beniteza i od početka ove godine sa njim razgovara gotovo svakodnevno, te mu je obećao i potporu kod dovođenja novih igrača, no za sada na to nije uspio nagovoriti i svog sunarodnjaka Gilletta.

Ukoliko Hicks ne uspije doći do dogovora sa Gillettom do kraja sezone, gotovo je sigurno kako će Benitez otići iz kluba.


Post je objavljen 15.04.2008. u 11:49 sati.