Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darijo-srna

Marketing


Image and video hosting by TinyPic

Dvadesetsedmogodišnja zagrepčanka Mirela Forić bivša je
manekenka i diplomirala je ekonomiju.

Image and video hosting by TinyPic

Par se upoznao u Ludnici, gdje je Darijo s našom reprezentacijom proslavljao pobjedu s Bugarima, a Mirela prijateljičino vjenčanje.
Nove Godine u Baškoj Vodi. Bivša je mislica očarala Darija na prvi pogled te se preko zajedničkih poznanika raspitivao za broj, ali bezuspješno... Mirela ga nije htjela dati zbog predrasuda o nogometašima iako joj je Darijo bio silno simpatičan. No, Darija krasi upornost pa ju e osim na terenu, iskoristio i u privatnom životu. Nakon tri mjeseca uspio je dobiti Mirelin broj telefona i poslati joj SMS poruku. Uskoro su se počeli dopisivati, a Mireline predrasude o nogometašima u sekundi su pale u vodu.

Image and video hosting by TinyPic

!Njihova ljubav počela je uz ritmove turbofolka jer je Mirela, baš kao i Srna, ljubiteljica narodne glazbe.Za njihovu vezu novinari su saznali krajem 2005.godine kad sunimljeni na proslavi Nove godine u Baškoj vodi.
Odabranica njegova srca bodrila ga je na SP u Njemačkoj,minulom EP..

Image and video hosting by TinyPic

Darijo i Mirela uskoro namjeravaju svoju trogodišnju vezu okruniti brakom:
- Ženim se uskoro, a gdje ćemo živjeti, još nis­mo odlučili. U svome rodnom Metkoviću gradim kuću, u Splitu imam puno prijatelja, pa taj grad također smatram svojim. Mirela je iz Zagreba, pa je i to jedna od opcija -rekao je Srna.

Image and video hosting by TinyPic

par još nema određen datum vjenčanja, ali da se polako dogovaraju o mjestu i vreme­nu. Neki, pak, otkrivaju da datum ovisi o nogometnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Ali i da nikad nisu bili bliže vjenčanju, da su iz­nim­no sretni i da baš svaki slobodni trenutak posvećuju jedno drugom. Žive zajedno u kući na jezeru u Ukrajini. Mirela se često zna pohvaliti prijateljicama da ima najboljeg dečka na svijetu!



Post je objavljen 14.04.2008. u 21:06 sati.