Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lonca

Marketing

PROLJETNA SEZONA

Debakl Omladinca
Ili bi se jednostavno moglo reci,realnost,koje su mnogi u klubu bili svjesni.Sto se desi kada u ekipi nedostaje par standardnih igraca.Dezorijentiranost u igri,raspad sistema napada,"polomljena krila",sve to oblikuje Omladinca od glavnog favorita iz jesenske sezone do nizerazrednog kuba u trecoj zupanijskoj.
Zalosno,ali istinito,tako Omladinac ulazi u proljetni dio natjecanja sepajuci pognutih glava zavrsavajuci susrete,sa komentarima "A jebiga,sta ces!"
A,jebiga,i ja kazem,i bez obzira na sve to je nas klub,i evo izvjesca od zadnja dva kola.(Imo sam problema sa internetom,zato kasnim).
Dakle, Omladinac je otiso u Kupinu na "derbi" kod Posavca,koji je bio kao sto sam vec reko,opasnost koja prati u stopu.I naravno ekipa koja ozbiljno planira svoje namjere,jos je spremnija u nastavku prvenstva,i zabija bez puno napora prvaku jeseni cetiri komada,sa nulom.4:0 za Posavac.Drugoplasirani Dilj iz Klokocevika,protiv Kuna,solidno 3:0 u gostima.Sokadija docekuje i dalje slabo Vrpolje,i uz lagodnu igru,7:1 pobjeduje.U susjednom Prnjavoru,Slavonija ugoscuje Struzane,derbi do jaja,teska utakmica,al nakraju pobjeda Slavonije 3:2.Sapci su malo jaci cini mi se u nastavku.Puno su problema zadali Kutima u gostima,al nakraju ipak 2:1 za Kute.
Utakmice su odigrane 30.03.

A dobro,bar nije deset!
Evo za sve one koji su mislili,pa nije tako lose.Samar!Ma je lose je u pi... materinu! Priznajem,i meni je ovo bio udarac,al bar znamo sad na cemu smo.Nisam ocekivo ovoliko komada,jebem ti,al dobro,bar nije deset.I dali smo gol,hej jebote,i to je nesto!Ma nema veze,pobijedit cemo nekog mi opet,pa makar u utakmici "ozenjeni-neozenjeni"rofl
Eto tako smo se vratili iz Klokocevika od nabrijanog Dilja popusili 9 komada,al ne sa nulom,a ne ne ne,dali smo mi gol.Da nebi neko pomislio slucajno da je rezultat Dilj-Omladinac bio 9:0,ne nego 9:1.Dilj je naravno sada cvrsto na prvom mjestu,a mi nismo vise ni na drugom.Jer su kolege iz Kupine pobijedili u Sapcima 1:0.Sapci jaki.
U Kutima je bio Prnjavor,izgubio 4:0 i oso kuci,oni se bar neljute.
A evo i iznenadenja ovog kola,igrale su komsije,Struzani i Sredanci,u Struzanima.To je uvijek derbi,al opet niko nije ocekivo da oslabljena Sloga moze tuc jaku Sokadiju.Bogami,jesu,2:1 pobjeda Sloge.
U Vrpolju,Sloga pokazuje da ima snage i za vise komada.Cetiri komada zabija Kunama,zasluzeno bez dlake.Sloga-Kuna 4:0.

Utakmice su odigrane 06.04.


Poredak na tablici je sad ovakav.

1.Dilj Klokocevik 28
2.Posavac Kupina 25
3.Omladinac Novi Grad 25
4.Sokadija Sredanci 20
5.Slavonija Prnjavor 16
6.Naprijed Trnjanski Kuti 13
7.Sloga Vrpolje 11
8.Kuna Jaruge 9
9.Sloga Struzani 6
10.Sapci 4



Post je objavljen 14.04.2008. u 19:21 sati.