Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/onlyblog

Marketing

Najava: Chelsea protiv Wigana nastavlja utrku za liderom

U ponedjeljak u 21 sat na rasporedu je posljednja utakmica 34. engleskog Premiershipa. Chelsea na svom Stamford Bridgeu dočekuje Wigan i novom pobjedom želi nastaviti lov za vodećim Manchester Unitedom, koji ima šest bodova i utakmicu više.

Chelseaju nije pomogao Arsenal u nedjelju, Topnici su usprkos vodstvu na Old Traffordu poraženi od Manchester Uniteda pa je zaostatak Bluesa još uvijek velik.

Menadžer Londončana Avram Grant zna da nema pravo na pogrešku, mora prvo svladati Wigan pa nakon toga i Everton u četvrtak. No, Izraelac ima nekoliko velikih problema.

BWIN.com: Chelsea 1.20 X 5.25 Wigan 13.00Registracija

Sve češće su naime špekulacije o njegovom odlasku na kraju sezone, a trenutačno ga jako muči i situacija na vratarskim pozicijama. Petr Čech je još uvijek out nakon operacije lica, a čini se kako će zbog ozljede ostatak sezone propustiti Carlo Cudicini, koji je također ozlijeđen.

Prvi vratar tako je postao Hilario, čija je zamjena Rhys Taylor. Na drugim pozicijama nema problema, pitanje je jedino hoće li na poziciju desnog bočnog vratiti Juliana Bellettija ili će na tom mjestu ponovno koristiti Michaela Essiena.

Nastupu se nada i Nicolas Anelka, dok će najvjerojatnije u veznoj liniji umjesto Claudea Makelelea zaigrati Nigerijac John Obi Mikel.

Wigan je u posljednjem susretu protiv Birminghama slavio sa 2:0 i tako jako povećao svoje šanse za ostanak u elitnom razredu, jer je sada pet bodova iznad zone ispadanja.

No, Laticsima predstoji još dosta borbe zbog toga što ih očekuju nezgodni sudari protiv Tottenhama, Readinga, Aston Ville i Manchester Uniteda.

Menadžer Wigana Steve Bruce nada se kako će pomoći svom bivšem klubu Manchester Unitedu uzimanjem bodova u glavnom gradu, a ohrabruje ga i povratak veznjaka nakon odsluženih kazni Michaela Browna i Jasona Koumasa.

Gosti nemaju novih problema s ozljedama, izvan pogona je tek duže ozlijeđeni Erik Edman, koji se oporavlja od pokidanih ligamenata u koljenu.


Post je objavljen 14.04.2008. u 15:28 sati.