Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/varazdinbus

Marketing

Varaždin bus i Šanjekove kobasice

Željko Krajan najavio je poskupljenje voznih karata opravdavajući to činjenicom da je i nafta posljednjih godina „skočila“, te dodao: „Ako su poskupjele Šanjekove kobasice, mogu i autobusne karte“ i tako, ničim izazvan, potpuno nepotrebno, uvukao uglednu obitelj Šanjek u priču o Varaždin-busu. Zvonimir Šanjek demantirao je Krajanovu izjavu navodeći da tri godine nisu podigli cijene, te da ih pogađaju ovakve izjave obzirom na činjenicu da imaju obrt više od 60 godina.

Što se tiče zbivanja u Varaždin-busu, problem nije i ne može biti u Šanjekovim kobasicama.Pa gdje je onda problem?
U nepoštivanju Republike Hrvatske.

A zašto? Zato jer:

Jer se gaze najviše vrednote ustavnog poretka Republike Hrvatske među kojima su socijalna pravda, poštivanje prava čovjeka, nepovredivost vlasništva i vladavina prava.

Poznato je da Varaždin-bus, kojim upravlja Željko Krajan, ne poštuje zakonske propise. Ne poštuje državne institucije ni tijela državne vlasti. Na četiri poziva iz Državnog inspektorata Krajan se nije ni jedan put odazvao i nikome ništa.

Naši lokalni političari dali su koncesije Varaždin busu, daju mu i redovite financijske injekcije iako svi znaju da u Varaždin-busu caruje bezakonje. Istina je da smo si sami izabrali takvu vlast ali ipak ...

Našu vlast ne zanima to što se ne plaćaju prekovremeni i noćni sati. O tome se trebaju brinuti radnici sami ili možda kroz sindikat. Pa ako se oni izbore za svoja prava i naplate svoja potraživanja i vlast će dobiti svoj dio, a ako pak ne, što se tu može. Ionako je cilj političara doći na vlast jer vlast je slast. To što se ne plaćaju porezi i doprinosi, to je normalno. Zašto bi se nekome zamjerali. Posebno onome kojemu daju 42.000 kuna mjesečno.


Post je objavljen 14.04.2008. u 13:10 sati.