Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/onlyblog

Marketing

Ivanković: Čestitao sam Modrima, a i oni meni

Naslov prvaka koji je u Čakovcu osvojio Dinamo slavio je i Branko Ivanković, od kojega je Soldo zimus preuzeo momčad.

- Odmah nakon utakmice nazvao sam Zvonimira Soldu i čestitao mu na naslovu. On mi je odmah uzvratio čestitkama. Zvali su me i Zdravko i Zoran Mamić, također su čestitali - kazao je Ivanković.

- Dinamo je osvojio očekivani naslov. Impresivno je kako Dinamo dominira u posljednje tri sezone. Osvaja prvenstva s golemom bodovnom prednosti, zna se tko će biti prvak. Počelo je još u eri Josipa Kužea, nastavilo se sa mnom te sa Soldom. To dokazuje Dinamovu veliku snagu i moć. Dakako da sam i ja dao doprinos novom slavlju, da sam dio ovosezonskog naslova. Nakon prvog dijela sezone Modri su imali 12 bodova prednosti. Soldo je nastavio s pobjedničkim rezultatima, Dinamo je pokazivao snagu i vjerujem da će Soldo i dalje raditi velike stvari.

Što mislite, može li se nazrijeti kraj modroj dominaciji u Prvoj HNL?

- Dinamo se pozorno i pametno izgrađuje godinama. Braća Mamić klub su postavila na čvrste temelje, momčad je sjajno selekcionirana, nadograđuje se iz godine u godinu, radi se po vrhunskim europskim uzusima. Dinamo je zato toliko ispred ostalih i teško ga je slijediti - zaključuje Ivanković.


Post je objavljen 14.04.2008. u 11:45 sati.