Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malarukometasica

Marketing

plivanje

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost
'Neki su govorili da je Debrecen bio slučajnost i malo su obezvređivali EP u malim bazenima', rekla je svjetska prvakinja i rekorderka. 'Sada sam opet pokazala da sam prava.'
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost
Mlada Dubrovkinja je ponovila ostvarenje Duje Draganje. Na 50 metara leđno je uzela zlato i popravila vlastiti svjetski rekord. Najbrži plivač svijeta je brončani na 100 metara slobodno.


Nakon brončane medalje na dvostruko dužoj dionici, Sanja Jovanović je u svojoj disciplini, 50 metara leđno, osvojila je zlatnu medalju i s rezultatom 26.37 za 13 stotinki popravila vlastiti svjetski rekord, koji je postavila krajem prošle godine u Debrecenu.

Ovim je ostvarenjem mlada Dubrovkinja europskoj titulu dodala i svjetsku, te pokazala da joj nema premca na najkraćoj leđnoj dionici u malim bazenima. Drugo mjesto iza Jovanović osvojila je Kineskinja Chang Gao (26.70), dok je brončanu medalju uzela Ukrajinka Katarina Zubkova (26.81).

Veliki dan hrvatskog plivanja u Manchesteru upotpunio je i Duje Draganja. Svjetski prvak i rekorder na 50 metara slobodno je na dvostruko dužoj dionici osvojio brončanu medalju.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost
Duje Draganja je odlično startao i imao fenomenalan prolaz na 50 metara

Plivački Ferrari iz Splita je na polovici utrke opet imao rezultat bolji od vlastitog svjetskog rekorda (21.75), postavljenog dva dana ranije, no u završnici je pao, pa su ga prestigli dvojica plivača.

Jedan je novi svjetski prvak na 100 slobodno Amerikanac Nathan Adrian, koji je isplivao novi rekord svjetskih prvenstava (46.67), dok je srebrno odličje uzeo Talijan Fillippo Magnini s rezultatom 46.70. Draganja je broncu osvojio s rezultatom 46.83.

Post je objavljen 14.04.2008. u 09:12 sati.