Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

Gospođa Pukanić..

Volim svoju domovinu, Hrvatsku.

I mislim da je jedna od najljepših zemalja za živjeti. Ako se u sve uzme u obzir. Naravno da bih u nekim dijelovima svijeta zarađivala puste pare, no to bi značilo da radim po cijele dane i da nema radosti druženja sa obitelji, sa prijateljima, roštiljanja. Mislim da te kapitalistički svijet totalno poždere, i onda možda i imaš novaca, ali nemaš vremena za neke stvari.

No, nakon što sam vidjela prilog o privođenju gospođe Pukanić, pred televizijskim kamerama, uz policijsko prisilno izbacivanje (da se razumijemo - iz vlastitog stana!) u ludaru - pomalo sam skeptična. (ako sam dobro vidjela - od strane Hitne služba stigla je šefica - ona što se stalno pojavljuje na teve-u). To je pravna država? To je naše potkupljivo zdravstvo? Kad te netko moćan nazove, odtrčiš i nekog odvedeš u ludaru???

Pa to je totalna noćna mora - Pukanić, koji zapravo nije vlasnik ničega, nego se dobro priženio i vrti ženine pare - proglasio ženu ludom. Svaki put kad se želi rastati od njega. Bravo Pukaniću!

Da se sad malo prisjetimo i gospodina ex-ministra predsjednika osiguravajuće na kuće koji je isto tako svojoj prijetio Vrapčem i oduzimanjem djeteta (što je mislim gora kazna za jednu majku nego ludara i zatvor zajedno!).

I nije mi jasno kako to muški establirani članovi naše predrage hrvatske zajednice sve to mogu napraviti, svima pokazati dugi nos, dok smo mi žene tako jadne i nezaštićene.

Kako je mogla dotična teve kuća sve snimiti, a da se ni u jednom trenutku ne umiješa. I onda je to tako stajalo dobrih desetak dana u arhivi. Jer se nitko nije usudio pustiti u eter. (sve se događalo prije dva tjedna jer je jadna žena u petak puštena iz Vrapča nakon deset dana šopanja sa lijekovima, pa su ovi tamo vidjeli da ju ne mogu više držati pod ključem)

Valjda Pukanić svoju ne smije ubiti jer bi novac otišao nazat obitelji bogate supruge. Ili ????

Nakon svih ovih saznanja duboko sam skeptična prema navodnom napadu na život Pukanića. Kad ti netko dođe s prigušivaćem, mislim da je dovoljno sposoban da te odmah kokne, a ne ćići - mići pa se sam spasiš. Ma, molim vas ???

Post je objavljen 14.04.2008. u 06:42 sati.