Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mrscvorovic

Marketing

Mobiteli ili o povjerenju

Iman prijateljicu koja ništa ne viruje muškima. Svakome provjerava mobitel. Zadnjeg momka je pratila dva miseca po gradu. Više nije s momkon, ali je zato smršavila 6 kila i izgleda jebački. I jopet bi kaže, virila u mobitel, samo da ima kome.

Da li vi čeprkate po mobitelu svoga partnera? Čirite li u poruke? Virujete li vi svome partneru uopće? Don Jure je uvik govorija da je mobitel ispa vragu iz vriče.

Mobiteli su usrali čitavu romantiku. Prije, kad se išlo u kurbaluk, tribalo je pješačit 9 kilometara po snigu do susidnoga sela i planirat to danima, a sad ono: "Di si?" I ako ne odgovoriš na tu kreativnu poruku u roku keks, još se dotični najidi. Pa odma šibne svoj kreativno osmišljen sms drugoj zainteresiranoj. Eto!

Ali, čula sam i za jedan slučaj kreativne upotrebe mobitela! U Dubrovniku je prije 5 godina jedna djevojka krivo shvatila čemu služi vibracija...

Neke veze traju i desetljećima (u kojima se ljudi mijenjaju), tako da potvrda da je dragi vjeran, stara 10 godina danas ne znači mnogo. Opet se onda sve svodi (limesi) da ga moramo svakodnevno pratit, jer nikad ne znamo kad se osoba u vezi može promijenit. Dakle, nikad nismo 100% sigurni s kim smo u vezi. Onda bi trebali svakodnevno unajmit dvije smjene detektiva i nać vezu kod mobilnog operatera koji će nam proslijedit poruke sumnjivog karaktera. Za svaku vezu još par zaposlenih. Idemo dalje.

Kad riješimo nezaposlenost i nepovjerenje, vratimo se nekim normalnim postulatima demokratskog društva. Sloboda! Pravo glasa! Ako se toga moraš u vezi riješit, nije ni čudo što sve veći broj mladih prakticira neobavezni sex.

Koji društveni problemi!

Post je objavljen 13.04.2008. u 22:57 sati.