Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ole17

Marketing

¤¤Z L A T N E G O D I N E¤¤

Zlatne godine i duge sjene pomoli se za naše vrijeme
jednu svijeću ljubavi zapali za mene!




Kraj se bliži i sve je teže i teže.
U petak je bila moja maturalna, NAJLJEPŠA NOĆ U MOM ŽIVOTU! Tek kad me razrednica prozvala i najavila maturantica i moje ime…tek tada sam shvatila da sam na samom kraju. I bio je predivan osjećaj gledati sve te ljude koji pristupaju na proziv njihova imena i vidjeti da su to već odrasli ljudi.
Divno je bilo s njima provoditi pola svoga dana, pratiti sve promjene na njima, povjeravati se (nekome manje – nekome više), smijati se zajedno s njima, plakati zajedno, sudjelovati u zajedničkim aktivnostima, ludirati se, ispijati kave u omiljenim kafićima gdje nas svi znaju, izlaziti zajedno, provoditi nezaboravne dane u Splitu i PRAGU!
Bilo je lijepo upoznati svakoga od njih! I svatko od njih će mi neizmjerno faliti! Svatko od njih je sudjelovao u izgrađivanju mene! Svatko od njih je na svoj način doprinio da budem ovo što jesam! I na tome sam im zahvalna!
…. Bila je to predivna noć! Jedina mana je to što je bila prekratka i prije nego sam se i okrenula već je zora svitala! …
…. Zlatne godine su me dotukle! Nisam više mogla i suza je krenula. Nije bilo lako gledati sve te ljude u krugu i znati da se rastanak uskoro bliži.
….. Imam neki osjećaj da mi zlatne godine prolaze i da mi polako izmiču iz ruku. Sada vjerujem ljudima kada kažu ''eh, da mi se bar vratit u srednju'' …
….. Znam da su neke stvari neizbježne i da jedno razdoblje mojeg života završava, ali da mogu – zaustavila bi vrijeme i zauvijek ostala 18-godišnja srednjoškolka .
Sa sigurnošću mogu tvrditi kako su godine provedene u srednjoj zaista bile zlatne godine, ljudi koji su me okruživali zaista zlatne i divne osobe, a svaka od njih će ostaviti trag u mom srcu. ….

Zagrli me sad na kraju našeg sna
i nemoj plakati, ko zna,
možda je ljubav samo zaspala,
možda nas opet negdje sačeka.
Kad vrijeme jednom lica nabora,
Kad mladost prođe sve što je morala
'ko zna, možda se sretnemo opet!

Želim ti sve, sve najbolje
Bilo je lijepo biti tu,
Kraj tebe i s tobom dijelit snove,
Dobri moj anđele
Ostaj mi zbogom, ne daj se
I hvala ti za sve divne godine
.





Post je objavljen 13.04.2008. u 14:27 sati.