Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/olsen2

Marketing

Blizanke govore o modi...

yes Odrasle sestre Olsen:''Promjenom cipela možete promjeniti čitav izgled'', izjavila je Mary-Kate Olsen. ''Zapravo, možda ne izgledam drugačije, i nitko to ne primjećuje, ali ja se tako osjećam.'' Mary-Kate i njezina sestra blizanka Ashley maju mnogo uspjeha u pretvaranju svog eksperimentalnog pristupa u posao, što dokazuje i prihvaćenost njihove nedavno lansirane linije odjeće The Row. ''Ovo je pravi posao. Produkcija, planovi i pravi koraci u pravo vrijeme. To je sve što vam treba za započeti posao'', priznala je Ashley. Obje djevojke priznaju kako im karijera u modi nije oduvijek bila u planovima za budućnost. ''Odrasla sam jašući. Nikada nisam prelistavala modne časopise kao djevojčica. Kad sam počela pratiti modu, bila sam iznenađena'', izjavila je Mary-Kate. Ashley je pokušala biti akademski obrazovana građanka, no shvatila je kako to nije njezin put. ''Studirala sam arhitekturu i psihologiju i obožavala ih, no neprestano sam razmišljala o odjeći i kako je učiniti savršenom. Tata je bio taj koji mi je rekao kako trebam pokušati'', izjavila je Ashley.
Image Hosted by ImageShack.us


i još nešto:

Pijana Mary-Kate ljubila se s nekoliko muškaracano

Potpuno pijana, Mary Kate plesala je i skakala s prijateljicom kroz gužvu, te priredila perverzan ples na podiju Teddy's nightcluba.
U Teddy's nightclubu u New Yorku, mlada glumica Mary-Kate Olsen šokirala je goste kluba svojim načinom zabave i pijančevanjem.
- Bila je potpuno pijana, te plesala i skakala s prijateljicom kroz gužvu. Na plesnom podiju su priredile zanimljiv i pomalo perverzan ples, objašnjava gost kluba.
- Kasnije se ljubila s nekoliko sumnjivih muškaraca dok su njeni prijatelji sve to slikali. Glumica je nakon toga pala na stol te srušila sve sa stola i zalila sve koji su sjedili oko stola. To je bilo šokirajuće, dodaje drugi izvor.
Mary-Kate koja je 2004. bila na liječenju zbog anoreksije, nedavno je uhvaćena sa Sir Benom Kingsleyem. Glumac je otkrio kako je Mary-Kate 'slobodnog' duha.
Image Hosted by ImageShack.us




Post je objavljen 13.04.2008. u 13:32 sati.