Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/onlyblog

Marketing

Dinamo: Mjesto proslave naslova ostalo enigma

Nakon što se iz Dinamove svlačionice čula pjesma iz repertoara koji se inače može čuti na sjevernoj tribini maksimirskog zdanja, novi-stari prvaci države munjevitom su brzinom sjeli u klupski autobus i napustili stadion Mladosti. Ipak, prije nego što su otišli, uspjeli smo uhvatiti na trenutak junaka dvoboja u Čakovcu, mladog vratara Ivana Kelavu.

- Presretan sam naslovom prvaka, a vrlo zadovoljan i svojom igrom. Nema tu puno mudrosti. Opis mog posla nalaže mi da spašavam ekipu kada nam ne ide sve po planu, i to sam uradio. Gosti su se pokazali kao iznimno neugodan protivnik, pogotovo u drugome dijelu. Ipak, na kraju smo uspjeli sačuvati prednost i sada je na redu slavlje.

Prava proslava najavljena je protiv Rijeke, a gdje će biti njezin uvod, ostala nam je enigma.

- Navodno su u Ludnici rezervirani stolovi - pokušali smo se “lažnjakom” domognuti vrijedne informacije. Ipak, vratar Dinama baš kao i na terenu uspješno je otklonio opasnost “ispred svojih vrata”:

- Ludnica? Doista ne znam. Znam da imamo organiziranu večeru, ali mjesto druženja zadržat ću za sebe. Kakva se glazba uopće pušta tamo - upitao je vratar Dinama nazočne novinare sa smiješkom na licu.

Ne znamo bi li glazbeni opus Ludnice mlađem kolegi mogao opisati Mihael Mikić, ali mogao bi svakako opisati iskustvo sa slavljeničkih fešti. Naime, jučerašnjom potvrdom naslova, Mihael Mikić postao je najtrofejniji nogometaš Dinama u povijesti. U Mikinoj riznici stoje trofeji za šest naslova prvaka, pet kupova te dva Superkupa.

- Činjnica da sam danas postao najtrofejniji nogometaš Dinama u povijesti ispunjava me neviđenim ponosom, ali to je ujedno i obaveza da nastavim dalje - rekao je Mikić nakon utakmice. I on je pohvalio igru domaćina u drugome dijelu:

- Nakon što nismo iskoristili prilike, domaćini su nas mogli kazniti. Ipak, zadržali smo vodstvo i zasluženo slavili. Sada se okrećemo prema kupu i novom trofeju - završio je najtrofejniji nogometaš Dinama u povijesti.


Post je objavljen 13.04.2008. u 09:30 sati.