Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cherryandmarti

Marketing

Heeey

Nisam pisala dugo posove jer NEMA DOGAĐAJA.Danas mi dolaze braća i jedan od njih će mi poslat muziku na mob jer ja nemam USB kabla. Sad se malo zabavljam jer će cijeli vikend braća bit na internetu pa....
Skinula sam novu pjesmu od jedne grupe (odlična je!!!!) a zove se Rage Against The Machine a pjesma se zove Killing In The Name Of. Druga najdraža. Meni. Prva je ova: T-Pain Ft. Teddy Verseti- Church. Obadvije su iz Step Upa 2. Church je ona kad se Andie natječe s Tylerom u klubu (usput, Tyler pobjedi i skine majicu!!!! To je najbolji dio...hehehe...lol...) a RATM je kad plešu na zadnjem plesu na kiši (ona metal pjesma). Uf. Super film da ne povjeruješ. Kako Church ima dobar ritam. Sad je slušam. Gotova je. Sad sam stavila na Rage Against The Machine. Hehehehe...lol.... paaa ljudi... Koju još temu imam...?!?!?! Eh, da, Altar Boys (Dangerous life of Altar Boys) ili u prijevodu Ministranti (Opasan život ministranata). Film je isto super, trebate ga pogledati!!!
Malo o filmu...:

ZANR
: drama
REZIJA : Peter Care
GLUMCI : Emile Hirsch, Kieran Culkin, Vincent D'Onofrio, Jena Malone

UKRATKO :

Sredina je sedamdesetih godina. Dvojica mladih, buntovnih djecaka bore se protiv dosade i profesora pokusavajuci pronaci vise znacenje zivota, izvan zidina njihove skole. Francis, nadareni umjetnik bujne maste stvara alterega superheroja za sebe i svog prijatelja. No kad okrutna Francisova sestra djecacima unistava sve sto su napravili, oni krecu na put osvete koji ce im promjeniti zivote.

Ne znam je li to to al tak je bilo na Internetu. Pogledajte film pa ćete vidjeti.
Došla su mi braća. Moram ich.crycrycrycrycry

Love ya
Marti

Post je objavljen 12.04.2008. u 15:48 sati.