Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bluetime

Marketing

posvećeno našem Darku...=(

POPOVAČA Dvojica maloljetnika i 20-godišnjak poginuli su u petak oko 21.30 sati u Potoku, prigradskom naselju Popovače, u stravičnoj nesreći.

Antonio Faletar (20), Tomislav Šimić (17) i Darko Bijelić (15) bili su u opelu corsi, koju je vozio Faletar, a nesreća se dogodila ispred kuće broj 49 u Sisačkoj ulici.

Željko Breber (34), vozač autobusa preuređena za prijevoz košnica s pčelama, neoprezno je skretao ulijevo u dvorište kuće. Zaustavio se kako bi otvorio vrata dvorišta, pri čemu je stražnji dio autobusa ostao na cesti.

Corsa u kojoj su bili mladići zaletjela se u desni stražnji bočni dio autobusa. Od jaka udarca su oba vozila završila u kanalu, a mladići su na mjestu poginuli. Prije nego što su poginuli izvučeni ispod autobusa, trebalo je ukloniti košnice kako pčele ne bi u panici napale sve oko sebe. Zato je promet bio prekinut pet sati. Prema priopćenju policije, vozač autobusa imao je u krvi samo 0,01 promila te će biti kazneno prijavljen.

Jučer su se pred kućom Faletarovih okupili prijatelji i rodbina, koji za Antonija imaju samo riječi hvale. Antonio, nezaposleni vozač, sutra je trebao proslaviti 20. rođendan.

Roditelji, izvan sebe od bola, dvije sestre, Anamarija (17) i Andrea (12) te brat Tomislav (10) nisu jučer mogli razgovarati o nesreći. Nitko od rođaka i prijatelja nije znao kamo su mladići pošli, a rođak Tomislava Šimića misli da su vjerojatno išli k prijatelju.

U kući Šimićevih također se čuo plač. Tomislav Šimić je prije dva tjedna navršio 17 godina, a rođendan je proslavio s prijateljima, među kojima su bili Faletar i Bijelić. Šimić je bio učenik sisačke Obrtničke škole, učio je za keramičara, i uskoro je trebao putovati u Dubrovnik na natjecanje keramičara. Bio je i sportaš, nogometaš NK Moslavac iz Popovače, kao i Bijelić govori njegov bratić, dok se iz kuće čuo neutješan plač roditelja i braće Matije (20) i Ivana (12).

Nogometaš Moslavca bio je i Darko Bijelić iz Sisačke ulice u Popovači. U petak je u Zagrebu kupio nove kopačke i danas je u njima trebao igrati utakmicu kaže njegov brat Mario. Darko je bio učenik Medicinske škole u Zagrebu, a osim nogometom, bavio se i kick-boxingom. Zbog pogibije mladića odgođena je jučerašnja utakmica redovita kola.

ovaj post posvećujem Darku...jučer smo mi PADAM bile s njim prije nego šta je otišao...rekao je da nas voli...zadnji put sam ga vidjela dok je došao gledati tamburaše kako sviraju i dok je izlazio van komentirala sam s paulom da mi na nekog sliči i to je bilo zadnji put da ga vidim...svi smo još u šoku i ne možemo vjerovati da njega više nema među nama...trebati će mnogo vremena da se bol smanji,ali znamo da je on sad sigurno gore ponosan što nas toliko plače i tuguje za njim i zna da je faca...Darko volimo te svi,uvijek ćeš nam ostati u sjećanju i našim srcima...LEGENDO!!!!





Post je objavljen 12.04.2008. u 15:08 sati.