Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bonjovigirl15

Marketing

Nothing special...

Več duuuugo,duuuugo želim objaviti jednu priču o jednoj curi s kojom se dopisujem več neko vrijeme,i koja mi daje snagu da vjerujem i u najluđe snove,jer je ona ustrajala u njima i ostvarili su joj se. Ali uvijek iskoči neka vijest o bendu ili neke novosti,tako da se nikad ne stignem posvetiti sa punom pažnjom pisanju te priče o njoj.Pa se nadam da će sljedeći vikend biti na ovom blogu.
Uglavnom evo nekoliko novosti u natuknicama:
-Nadam se da svi znate da se David več godinama bavi pisanjem mjuzikala za kazalište,i evo več dosta godina je prošlo od uspjeha posljednjeg "Memphis",koji se opet otvorio i počeo izvoditi,skupa sa novim mjuziklom. Eto i Davidu je krenulo.
-Dečki u bendu znaju biti tajanstveni da mi pukne glava,kad se trudim nešto saznati i izčitati Jonove šifre!LOL! Ali onda uvijek znam tko će mi pomoći,tko je glavni brbljavac za bend! Ovaj put nije Richie,več je to menađer benda Obie Obrian!Taj lik je presmiješan i presimpatičan,i on ponekad odgovara na pitanja fanova na njihovoj web stranici,ali naravno nemam te sreće da on meni odgovori.No,zato je dao natuknuti da će dečki iduće godine nešto izdati.Nije otkrio hoće li to biti neki dvd,ali je natuknuo da će možda biti novi The Best Of!Da se nije šalio--kao i inače---zaključila sam pošto je rekao da nije otišao sa bendom u L.A.,jer nešto radi u studiu,a dragi moji on vam je največa ljenčina na svijetu i on nikad ništa ne radi. Kad ga ljudi pitaju kako će ga prepoznati na koncertu,on odgovori:"Ja sam ti onaj koji tamo sjedi i ništa ne radi."
-Nemojte više potpisivati neke peticije da Bon Jovi dođu u Hrvatsku,zato što su objavljeni datumi završetka turneje. 14. i 15. srpnja 2008. u Madison Square Gardenu u New Yorku. Žao mi je....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost

Post je objavljen 12.04.2008. u 15:13 sati.