Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dehad

Marketing

95. POST, 93. DAN NEPISANJA

eo mene opet, reko da iskalim bijes izazvan silnim pizdarijama koje neki seratori mogu israt. jebome pas briem da ti ljudi nit ne kenjaju na WeCeju. čitam sad na net.hru da će se na svim javnijim okupljanjima, tu u primjeru navedeno vjenčanje, morati imati dozvola za apsolutno svaku radnju, tako baka Marija ne će smjeti napraviti kolače unuku za vjenčanje, teta ivanka također, jer nemaju obrtnicu koja košta parstotinjak kunja (oko 200kn) jer bi inaće mogle biti globovana sa 10tisučica kuniča. a to da fas fotografiraju prijatelji, ne daj Bože. inspektor inkognito uletava na vjenčanje, otpleše jednu čagicu sa onom jedinom samom tetom kojoj se cijela familija ruga iza leđa jer je neudana, štipne ujnu dok nitko ne gleda, proba bakin ilegalni kolač, i čopi fotografa za šiju i ak ovaj nema papir da smije fotkat, OP! GLOBA! a to kaj bu taj recmo klinac otrčao mami plačuči nikom ništa. gospon mora raditi svoj posel.
ali molit ću lijepo, sve su to potrebne mjere predostrožnosti, u našu korist naravno. mislim 100% sam siguran nema kaj drugo biti, možda mene i ženu želi fotkat frend iz djetinjstva koji je još potajno zaljubljen u moju dragu pa će, kaja znam, pucat iz fotića minijaturnim pištoljčićem. a mi misli da oni nas žele pljačkat, ma dajte ljudi.

ali definitivno jedna od najboljih donesenih odluka mie ova o zabrani pušenja. FENOMENALNO! kaj to zapravo znači?
da se ne smije se pušiti u kaffe barovima, klubovima, dućanima, crkvama,balkonima ..? ne kužim, koja je svrha toga? SVI PUŠE! i oni koji ne puše puše, ak nekog smeta dim cigarete nek ne ide tam di se puši. nepušači ugroženi?! ma da ziher?
nepušači su gori od aktivista za ETNIČKO tretiranje životinja (dakle jednako ljudima). jebote već ih vidim (nepušače) kak s bakljama po jelačić placu i užem centru grada tamane pušače.
"dobar dan! dobar dan! pušite? da, zašto? cigaretu? ne, hvala.. TUP po glavi!"
kažem vam, još će zbog te zabrane pušenja bit gora sranja. nadrkani pušači će počet mlatit podrugljive pušače

Post je objavljen 12.04.2008. u 14:19 sati.