Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/btb

Marketing

Rusenje utvrda

Image and video hosting by TinyPicPozdrav bracama i sestrama u Kristu. Dugo vam nisam pisao. Evo ja se sjetio malo pa da osvjezim ovaj blog. Sto se desilo sve u posljednje vrijeme? Ima puno toga tako da necu puno o tome. Idem samo ono najvaznije. Sto me je potaklo da se sjetim bloga? Pao sam dosta u vjeri. Tako da sam od prijatelja posudio jednu knjigu J. Osteen-a: "Rusenje utvrda". Osteen je jedan karizmatik iz Amerike. Izljecio je dosta ljudi i to riječima. Ukratko o knjizi. Na pocetku knjige proklamiraju se ove riječi iz Biblije:
"Jer oružja za naše ratovanje nisu tjelesna,već snažna po Bogu za rušenje utvrda. Obaramo mudrovanja i svaku oholost koja se uzdiže protiv spoznanja i priznanja Boga i zarobljavamo svaki um da se pokorava Kristu."
(2 Kor 10, 4-5)


Samo najosnovnije:
Naše misli su sotonine utvrde. Svaka losa misao koja nam padne na um je sotonina npr.: Zasto bi se molio svaki dan,samo sam Bogu dosadan? Ja nikad necu uci u kraljevstvo Božje? Zar je Bog mene stvorio da budem bolestan? itd.
Te misli nam sotona stavlja u um. Kada te misli predju iz uma u srce onda u nama zivi sotona, strah i te misli se onda pocinju ostvarivati. Stoga na vrijeme upoznajte istinu. Jer sotona se najvise boji istine. Najlaksa borba protiv zlih misli je:
Svaki puta kada ti padne na um nekakva zla misao koja ne dolazi od Boga jednostavno kazes: "Hvala ti sotono sto te misli stavljas u moj um, sad znam sto je istina. (poslje toga samo proklamiras ili procitas jedan dio iz Biblije koji je usko povezan sa tim mislima)"

Post je objavljen 12.04.2008. u 11:49 sati.