Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/onlyblog

Marketing

Wenger uoči Manchester Uniteda: Sad ili nikad

Trener Arsenala, Arsene Wenger, vjeruje da će prvenstveni dvoboj s Manchester Unitedom u nedjelju odrediti uspješnost sezone “topnika”...

Trećeplasirani Arsenal u Premiershipu za vodećim Unitedom zaostaje šest bodova, te bi eventualni poraz londonskog kluba na Old Traffordu gotovo sigurno značio oproštaj od borbe za naslov. No, francuski trener i nakon europskog neuspjeha, ispadanja iz četvrtfinala Lige prvaka od Liverpoola, ostaje pozitivan.

BWIN.com: Man United 1.80 X 3.25 Arsenal 4.25Registracija

- Priča još nije gotova. Smatram da će nedjeljna utakmica biti ključna za našu cijelu sezonu. Zar stvarno mislite da odlazimo u Manchester smatrajući da više nemamo šansi? To bi bilo smiješno - napominje Wenger.

- Radili smo naporno cijelu godinu i borit ćemo se do zadnje sekunde, pogotovo protiv Uniteda. Ako pobijedimo u nedjelju, možemo doći do naslova.

Wenger je također komentirao i najnovije kritike njemačkog vratara Jensa Lehmanna, koji je ponovno digao glas jer mu se ne sviđa sjediti na klupi za rezerve.

- Bio bi problem ako bi ijedan igrač bio zadovoljan činjenicom da ne igra. Ne želim raditi velike priče oko toga. Slažem svoju momčad kako mislim da je najbolje, i nemam ništa osobno protiv Jensa - naglasio je Francuz.


Post je objavljen 12.04.2008. u 09:48 sati.