Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lokalpatriota

Marketing

evo me, živ sam

Danas san napokon uvatija vrimena, jer jebe me škola, maturant sam pa moram sređivati stanje u školi,škola završava negdi između 20 i 25. 5, pa sad svi stalno ispituju, sami testovi ma strava.A iman i posla oko maturalne radnje jel pošto san sva tri razreda proša sa 5,a nadan se da ču i ovaj imam kao povlasticu da samo predan radnju i ne triban je ni braniti ni ništa polagati. A radnja po mom odabiru Velika gospodarska kriza, ono posljedice, uzroci, stanje nakon krize načini izlaska, i moje mišljenje koje prevladava, jer ako čitate posteve vidite da ja samo pročitan knjigu i onda ubacim neke činjenice a ostalo samo mudrujen ,mislim da sam pomalo zavolija tu ekonomiju i skužija što je čar te ekonomije. U početku nisam baš nešto je shvača a sad mi se počela sviđati.

Druga stvar koja mi oduzima vrime je Maturalni ples, e za taj ples ja i moj frend Marko, a i moj čitav razred se trudi oko organizacije toga i onda mi dođu oni gimnazijalci, razred a i nešto modruje i ne slaže se pa mi dižu tlak. Marko je inače dobar gitarista samo šteta što je malo drukčiji đir od mene, on voli rock balade i večinom neke te ljubavne pijesme, ali ono sluša sve ali to mu se nekako sviđa, ma pravi galeb.Mi smo se u proteklih mijesec dana ubili od rada. Pronašli smo bend za maturalnu, ali oni bi htijeli neki rock bend, i kažen ja njima; "pa i ja san veliki roker i ja bi to želia, ali ljudi moji nas ima preko sto i trebamo nači bend koji če digniti atmosferu pijesmama koje se pijevaju npr. na vjenčanjima ono Mišo Kovač, Mladen Grdović....A da ne pričan da smo mi našli sponzore za maturalnu i da još tražimo sponzore dok oni da ne buden prost k.... puše okolo.

Ovih dana idem u Zadar kupiti odijelo za maturalnu, naravno svi su kupili več klasična odijela, ali ja kupujen Dalmatinsko odijelo, to vam je inače odijelo bez kragne, ma šooouuu odijelo pravo mladenačko urbano pa nisam neki ono političar pa da nosim klasična odijela, osput iden kupiti i jedne šuzice i koju majci i gače da iskoristim situaciju kad otac i majka plačaju.

A da se odmaknen od maturalne.Jučer smo igrali utakmicu u rukometu. Imamo školsko prvenstvo i izgubili smo s 2 razlike, ubija san se na utakmici, doša sam doma cili izudaran. Ma i nada sam se porazu, jer za ovaj drugi razred igraju dva vanjska koja igraju i za školu a da se pohvalim da je naša škola za koju i ja igram treća u županiji. To su mi suigrači jer sam ja pivot u školskom timu, prventveno zbog fizičkih predispozicija. Ali objasnin ja ovin svojima da ih boje čuvaju, izlaze na njih i tuču ih, jer jedan je 1,95 a drugi 1,92 a topine u ruci, i oni nekako poslušaju mene, a ja se na crti borim,tučen ja njih tuču oni mene, da san par ono efektivnih golova s jednim igračen oko vrata a drugim na ruci.Ali san se izmorija, dobija par udaraca u arkadu, u zube, u rebra tako da san bija mrtav. Ali san se borija sa svih svojih 1,92m visine i 86 kila, tuka san ih,ali ipak smo svi prijatelji pa san mora malo smiriti emocije.Poslije smo pošli u naš kafić FIRMA i popili par Karlovačkih i odma sam se bolje osječao.
To je sve od mene kasno je idem spavati, Laku noć

Post je objavljen 12.04.2008. u 01:10 sati.