Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/petra110

Marketing

°°NEW POST°°

Hello, evo mene...opet. Da, da, već drugi put ovaj mjesec...wow. Odlučila sam da ipak neću izbrisat blog, nagovorile su me i neke blogerice, posebno 3 BUBBLES. Pa zato tnx cure na podršci...heh. Kao što vidite i čujete promjenila sam dizzz i pjesmu, ne volim ja nešto dugo imat...heh. Evo sad ću vam dati mali pregled mojih dana...font>
Hosted by RockYouPhotos.com

°°ŠKOLA°°

Pa u školi i ne cvjetaju baš ruže...lol. Dobila sam 3 iz engleskog, užas. To je prva trojka iz eng u cijelom mom životu. I onda me kasnije prof premjestio od moje Antony, Ivke i Kristine. A danas me i zapiso zato kaj sam gađala frendicu s papirima.... mislim, ono. Tak da mi eng malo šteka. Još nisam ispravila pov, odgađam i odgađam....Al valjda budem sljedeći tjedan, valjda... Danas na satu razrednika nam je došla pedagogica zato kaj dečki "maltretiraju" drugog dečka iz razreda. Ma, a on isto nije baš normalan...Nikad ne piše, mi svi moramo pisat na satu, a on ne piše a profesori mu niš ne govore. Al čudan je on, znate. I onda su se danas dog da ga više neće zezat ni tuć, moš si mislit...hehe. Nismo pisali bio, tak da sam bzvz učila. Al će nas pitat, a mrzim odg kod nje zato kaj ima grozna pitanja. Dobila sam 5 iz tjelesnog, iz skoka u dalj...aha. A jesam vam rekla da sam dobila 5 iz matke, ak nisam onda vam sad kažem... I to bi bilo sve o školi.
°°FRENDOVI°°
Evo sad ću malo o svojim frendovima... Barek nam sutra odlazi u Pariz....blago njoj. Ivana se vratila iz Crikve, nažalost, heh šalim se. Ali mi nije ništa kupila....šmrc. Jozu sam počela zvat Joshua... Danas smo ja, Ivana, Martina, Filip i Fulir imali majice iz WGW-a. Heh, slučajno. Shenky je izgubio mobitel, brijem da mu je neko iz razreda uzeo...Ne znam više kaj da pišem o frendovima, pa onda idemo dalje...HDZ, lol.
°°ŠTA SLUŠAM??°°
pa slušam duffy, ona njena pjesma mercy mi je super. Onda slušam Chris Browna, Nicole...A počela sam opet slušat cajke, ne baš turbo folk. One koji ne vole cajke molim da mi ne seru po blogu jer svatko ima pravo na svoj ukus.
°°ŠTA GLEDAM°°
Pa gledam svašta, posebno farmu i top model. Danas mi je Dorotea posudila onaj neki film s Brittany Murphy, a i kupila sam si Step up. Neki dan sam gledala na tv-u Krug 2, sama u mraku...brrrr.

Hosted by RockYouPhotos.com
I to bi bilo to od mone.... Veliki pozzek Ivani, Roberti, Kristini, Dori i Barek kojoj želim super provod u Francuskoj!!! A i svima koji me čitaju i vjerno mi ostavljaju komentare...
Ki$$a


Post je objavljen 11.04.2008. u 16:06 sati.