Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svijetlucy14

Marketing

Novi post, konačno

Evo me konačno.wave......našla sam malo vremena da napišem post jer ležim doma, bolesna, crynocry....
E pa da danas ću pisat o Cinema Bizarre....već sam pisala o njima ali ne dovoljno, evo za početak malo o članovima benda:

STRIFY-SEX SA TV VODITELJICOM!smijeh
Dok se nisam našao s kolegama iz benda bio sam totalno izgubljen. Društvo, pubertet, cure... Nisam imao pojma šta želim i život mi se sveo na tulumarenje. Na moju sreću, upoznao sam Kira i Yua na okupljanju Manga fanova. Prekinuo sam srednju školu godinu dana pre mature zbog benda. Roditelji nisu bili oduševljeni, ali sam im obećao da ću završiti školu čim prođe ta ludnica. Živim s ocem i bratom jer su se starci rastali kad sam imao 7 godina. Tada me je to pogodilo, ali sada mi je jasno da je bolje što su se razveli nego da se stalno svađaju. Bio sam hiperaktivan i ko zna gdje bih završio da nisam, prije 3 godine naišao na Mange. Tog trenutka sve se promjenilo i otad sam ovakav - čudan! A o sexu me nemojte pitati - odmah se zna da sam poblentavio kad sam sanjao da sam spavao sa jednom TV voditelicom! (smijeh)"

KIRO-SMRT MOG OCA ME JE SLOMILA!namcor
Do početka karijere u bendu Cinema Bizarre, Kiru nije palo na pamet baviti se muzikom. Zapravo čak ni kad je upoznao Yua i Strifyja preko foruma o japanskim animiranim likovima Mangama, nije razmišljao o muzičkoj karijeri, nego su im središte pozornosti bili animirani likovi. "Ipak CB stvorio se u trenu. Oduševila nas je J-Rock i shvatili smo da toga u Evropi još nema. Napokon nešto novo! Jedva sam dočekao da pobegnem od kuće." Mjesto u kojem je do tada živio Kiru je postalo pretesno jer su ga prijatelji zezali zbog njegovog čudnog izgleda. "Istina da sam se ponašao pomalo čudno, ali to je bilo zato što sam doživio veliku tragediju - kad sam imao 4 godine tata mi je umro od infarkta. Mnogi misle da sam bio premlad da bih ga se sjećao ali greše. Sećam se svega i sve mi više nedostaje. Na sreću, od tužnog deteta postao sam optimističan tinejdžer. Budćnost je preda mnom i jedva čekam svako novo jutro! Što se tiče ljubavi, ima vremena! Najpre živim za sebe!!"

SHIN-STIDLJIV SAM I NIKAD NISAM BIO ZALJUBLJEN!cerek
Najmlađi bizzareovac ne voli se slikati, i dosta je stidljiv i tih, moguće po uzoru na svog omiljenog bubnjara Shinyu iz Dir En Greya, ali zato obožava lupati po bubnjevima! "Oduvek sam bio sramežljiv i ne baš popularan u društvu, ali zato sam završio školu pa sad mogu mirno partijati. Čak i sada kad sam popularan i kad nam cure ostavljaju donji veš pred vratima, meni nije drago. Čak me i plaše prenapadne cure. Puno mi je draže kad cura priđe meni, jer se ja nikada ne bih usudio prići njoj. Ja sam inače jako romantična osoba, i to većina cura koja me bar malo poznaje zna. Do sada se još nisam zaljubio, ali maštam kako ću s nekom ljepoticom leći na krevet pun ruža i voditi ljubav cjelu noć".

YU-MOJ PRVI PUT JE BIO SA 12!thumbup
Mišićava ramena, glamurozni piercinzi, tetovaže, zavodljiv pogled... Yu je jednostavno savršen rocker! Ali gitaristi Cinema Bizarrea detinjstvo nije bilo baš veselo, zapravo, bilo je totalni horror!!! Kada je imao samo godinu dana ispekla ga je ključajuća voda!!! "Jedva sam preživeo! Imao sam opekotine po celim leđima i levom delu stomaka! I sad se sećam koliko je bolelo!". Ali nije to jedina loša stvar koja mu se dogodila: "Non stop sam se svađao sa roditeljima, a ni u školi nije bilo bolje. To je bila prava katastrofa!!!". Onda su od jednom Yua okupirale cure, i to je bilo jedino na šta je mislio"Prvi put sam doživio sa 12 i bilo je super!!!" Kao i prije, Yu je i dalje nepopravljivi ljubavnik...

LUMINOR-IZBACILI SU ME IZ ŠKOLE!dead
Kao član benda Cinema Bizarre Luminor je doživeo preporod. Prije mu je život bio sve osim dobar. "Otac mi je bio pukovnik pa sam uvjek išao sa njim i non stop bio u vojnom okruženju. To me je plašilo i nije mi se svidjelo, ali s vremenom sam se navikao, gledajući sve te hrabre ljude koji su spremni boriti se za sebe, za svoju državu, to me je ojačalo." Ali to je značilo da i nije mogao imati prave prijatelje, što je Luminoru bio veliki nedostatak u životu. "Društvo me nije prihvatalo onakvog kakav jesam i među njima nisam imao više što tražiti". Ali sad ima svoje društvo i brojne fanove koji ga podržavaju.


Tko su oni ?smokin
Image Hosted by ImageShack.us

IME: Strifyyes
DATUM ROĐENJA: 20.8.1988.
ZNAK U HOROSKOPU: Lav
MESTO ROĐENJA: Villingen Schwenningen
POZICIJA U BENDU: Frontmen
VISINA: 176 cm
HOBIJI: Pevanje, stripovi, kino...
TALENTI: Samo pevanje...
LJUBIMCI: Tamagochi kojeg je prema basisti iz benda nazvao Kiro. He, he...! Ali ima i još jednog kojeg je nazvao Rocco.
VOLI: Ljubičastu i zlatnu boju, Gwen Stefani

Image Hosted by ImageShack.us

IME: Kirosmokin
DATUM ROĐENJA: 11.1.1988.
ZNAK U HOROSKOPU: Jarac
MESTO ROĐENJA: Birkenfield
POZICIJA U BENDU: Basist
VISINA: 165 cm (!!!)
HOBIJI: Lenčarenje i spavanje
TALENTI: Poziranje za manga portrete
LJUBIMCI: Nema
VOLI: t.A.T.u., kavu, lazanje, seriju "King of Queens", horor filmove, shoping

Image Hosted by ImageShack.us

IME: Shinsmijeh
DATUM ROĐENJA: 12.12.1989.
ZNAK U HOROSKOPU: Strjelac
MESTO ROĐENJA: Berlin
POZICIJA U BENDU: Bubnjar
VISINA: 175 cm
HOBIJI: Druženje sa prijateljima, odlazak na koncerte
TALENTI: Savršeno svira bubnjeve! Uzor mu je bubnjar benda Dir en Grey, Shinya
LJUBIMCI: Maca
VOLI: Mineralnu vodu, Spužva Bob Skockani, suši, Dir en Grey, zelenu boju


Image Hosted by ImageShack.us

IME: Yuwink
DATUM ROĐENJA: 29.12.1988.
ZNAK U HOROSKOPU: Jarac
MESTO ROĐENJA: Sulingen
POZICIJA U BENDU: Gitarista
VISINA: 180 cm
HOBIJI: Igranje video igrica, slušanje muzike, osvajanje cura
TALENTI: Kreativnost. U svim pogledima... : )
LJUBIMCI: 2 tamagotchija
VOLI: Johnny Depp, Pizza, Vanilla Coke, Dragonball Z


Image Hosted by ImageShack.us

IME: Luminorthumbup
DATUM ROĐENJA: 22.3.1985.
ZNAK U HOROSKOPU: Ovan
MESTO ROĐENJA: Neunkirchen
POZICIJA U BENDU: Vokal, klavijaturista
VISINA: 185 cm
HOBIJI: Pisanje, čitanje knjiga
TALENTI: Gluma, pisanje
LJUBIMCI: Hausstaubmilben( a što je to nemam pjmanono)
VOLI: HIM, Cola Light, azijska jela, crnu boju, seriju „Drawn Together“
To bi bilo sve za danas, sljedeći post možete očekivat već sutra ili preksutra!!!!!!!!!!wave


Post je objavljen 11.04.2008. u 16:06 sati.