Image and video hosting by TinyPic,bacikocku.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bacikocku

Marketing

Turniri u klubu LABIRINT Image and video hosting by TinyPic

Većina pravila donesena je u svrhu raščišćavanja mogućih nesuglasica, iako se od svih članova očekuje da sami ljudski i u miru donesu rješenja problema.

Igračima za vrijeme igranja nije dozvoljeno međusobno izmjenjivanje strateških ideja za poteze i općenito savjetovanje kako igrati, osim u slučaju ako su svi igrači suglasni oko toga da razmjenjuju ideje ili ako je to dozvoljeno prema pravilima igre.

Bodovanje na turnirima: pobjedniku se dodjeljuje onoliki broj bodova koliko ima igrača + 1 bod, drugoplasiranom se dodjeljuje onoliko bodova koliko ima igrača -1 bod, trećeplasiranom se dodjeljuje onoliko bodova koliko ima igrača -2 boda, četvrtoplasiranom se dodjeljuje onoliko bodova koliko ima igrača -3 boda…


Npr: u igri za dva igrača pobjednik dobiva 3 boda, a drugi 1 bod. U igri za 4 igrača pobjednik dobiva 5 bodova, drugoplasirani 3 boda, treći 2 boda i posljednji 1 bod.

Na turnirima se mogu igrati i igre s modificiranim originalnim pravilima - ovo se mora unaprijed najaviti.

Igrači ne mogu naknadno bodovati ono što su zaboravili, osim ako im to ne dopusti suigrač (u slučaju kad igra više igrača, na naknadno bodovanje moraju pristati svi igrači).

U slučaju da ima više zainteresiranih za istu igru, a ona je namijenjena za manji broj igrača - igraju prvo oni koji su se prvi najavili za igranje putem e-maila klublabirint@net.hr

Ista kombinacija igrača ne može dva puta u jednom danu igrati turnir u istoj igri.

Varanje u igranju ili «nesportsko» ponašanje biti će sankcionirano:
-oduzimanjem dijela bodova u tijeku igre
-oduzimanjem dijela bodova na kraju igre
-oduzimanjem svih bodova na kraju igre
-oduzimanjem prava na sudjelovanje na turnirima na razdoblje koje odredi predsjednik kluba <

Post je objavljen 11.04.2008. u 14:35 sati.