Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

GAGA SE ŽENI!!!!!!!!!!! :)))))))))))

Ajme ne mogu vjerovat!!!!!!!!!!!!! Sad sam to tek saznala..pročitala u Svetu!!!!!!!!!!
Ajme,kako sam se šokirala!!!!!!!!
Al' baš mi je drago!!!!!!!!!! :)))))))))
Iiiiiiiiii..ne mogu doć sebi..hehe!! :))

Bubnjar grupe “No name”, Dragoljub Gaga Purlija, odbrojava zadnje momačke dane do svadbe koja je zakazana za početak maja
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
GAGA STAJE NA LUDI KAMEN

Kako smo uspjeli da saznamo, Dragoljub Gaga Purlija, bubnjar benda „No name“, uskoro će na ludi kamen, a zakazivanju vjenčanja prethodila je prošlonedjeljna vjeridba u intimnoj atmosferi u mjestu od posebnog značaja za ovaj mladi par.
Gagina ljepša polovina Sneža, temperamnetna crnka, po našim informacijama ne skriva sreću i lagano počinje pripreme za vjenčanje koje će uslijediti u narednih mjesec dana.
Inače Gaga i Sneža su vezu započeli prije skoro dvije godine, i od prvog dana su bili meta paparazza od kojih nisu bježali niti su demantovali postojenje emotivne veze, što je zaista rijetkost kada su domaće javne ličnosti u pitanju.
Nijesmo saznali kako i gdje su se budući mladenci upoznali, ali već od samog početka veze, pa sve do danas, rijetko se kad odvajaju. Iz Snežinog društva smo saznali da njoj uopšte ne smeta što je Gaga javna ličnost, već naprotiv podržava njegov rad i raduje se budućim uspjesima.
Ovaj mladi bubnjar, osim članstva u grupi „No Name, koja nikako da izda debi album, a pojedini članovi već najavljuju samostalne projekte, od skoro nastupa i sa Tivatskim bendom „Fri džek“ pa je tim povodom nedavno bio u Podgorici kada smo od njega dobili komentar na naše saznanje u vezi promjene bračnog statusa.
„O, kako ste brzi, svaka čast! Istina je vjerio sam djevojku koja mi izuzetno prija i u koju sam zaljubljen, odlučili smo da je zajednički život nešto što će nam oboma prijati i lagano se pripremamo za to. Planirali smo vjenčanje i manje veselje za porodicu i prijatelje za sami početak maja, mislim da će to biti 4. maj“, zaključio je Gaga.
Gdje će živjeti mladi bračni par Purlija, još uvijek ni oni ne znaju. Obzirom da je mladoženja nastanjen u Baru, a mlada u Podgorici, vjerovatno će o toj „sitnici“ odlučiti u hodu i sviti svoje gnijezdo u gradu za koji ih veže najveći broj uspomena. Ali pošto je pored uspomena za život potrebno mnogo više, vjerujemo da će naš glavni grad biti bogatiji za još jedan uspješni mladi par.
Pošto su do sada bili česti gosti raznih promocija i žurki u Podgorici (na kojima se nijesu „odlepljivali“ jedno od drugog), vjerujemo da ćemo ih i u buduće viđati tako zaljubljene i srećne, a uskoro i u „proširenom izdanju“.


Post je objavljen 11.04.2008. u 11:13 sati.