Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/onlyblog

Marketing

Kaka: Cristiano Ronaldo je najbolji, ali...

Milanov brazilski veznjak Kaka Izecson dos Santos Leite potvrdio je da je Cristiano Ronaldo u ovom trenutku najbolji nogometaš na svijetu...

Aktualni nositelj svih najrelevantnijih nagrada za najboljeg nogometaša na svijetu u prošloj godini, međutim, smatra da je dobra individualna Ronaldova igra zasad više posljedica odlične kolektivne igre Manchester Uniteda.

- Manchester United igra najbolji nogomet na svijetu u ovom trenutku, no u završnici Lige prvaka sve se može dogoditi. Ipak, za mene su favoriti nogometaši Alexa Fergusona – izjavio je 26-godišnji Brazilac za Sky Sport Italia.

- Nisam iznenađen dominacijom engleskih klubova. To se već događalo i na to se svi moramo naviknuti. Mislim da je vrlo moguć engleski finale, a vjerujem da je vrijeme i da Chelsea napravi korak dalje. Ta momčad ima ogromno iskustvo.

Tada se Kaka dotaknuo svoga mogućeg nasljednika na svjetskom tronu.

- Točno je, Cristiano Ronaldo u ovom je trenutku najbolji igrač na svijetu. Svjetska je klasa, no mislim da će se za Zlatnu loptu još morati dodatno potruditi. Puno je tu faktora i morat će dati još više. Na primjer, dokazati se na Europskom prvenstvu.

Kad su u pitanju ostali igrači po njegovu ukusu, Kaka je izdvojio još dvojicu.

- Šteta je što je Leo Mesi ozlijeđen. Svejedno se divim njegovom talentu. Jednako tako i talentu Fernanda Torresa.


Post je objavljen 11.04.2008. u 10:38 sati.