Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/onlyblog

Marketing

Liverpool poslao službenu ponudu za Modrića

Najtrofejniji engleski klub, jedan od najvećih na svijetu, želi Luku Modrića! Kako smo doznali, u Maksimir je stigla i službena Liverpoolova ponuda za kapetana plavih, koji će ovoga ljeta, sad je to posve izvjesno, napustiti Maksimir.

Iako su Dinamovi čelnici željeli zadržati Modrića do zime, rastanak će se ipak dogoditi šest mjeseci prije, budući da Luka silno želi otići. A nezadovoljan je igrač - najgori igrač, i od plivanja uzvodno ne bi bilo nikakve koristi ni za klub, ni za Modrića.

Osjetili su to bogati engleski klubovi i lov za plavim draguljem ne prestaje. Spominjane su ponude Arsenala, Chelse, Tottenhama, Manchester Cityja i Newcastlea, no sad se u "big game" uključio i najveći od najvećih - Liverpool! A kad na Anfield Roadu nešto ili nekoga požele, onda cijena više nije važna...

Za čudesnoga El Nina, španjolskog napadača Fernanda Torresa, Liverpool je lani platio 32 milijuna eura madridskom Atleticu. Modrićeva cijena vjerojatno neće biti tako visoka, no usuđujemo se ustvrditi da će za Lukinu ispisnicu Liverpool morati platiti između 20 i 30 milijuna eura. A to mu nije nikakav problem, kontakt je uspostavljen i dolazeći će tjedni donijeti i prave odgovore.

U četvrtak ujutro razgovarali smo s Lukom Modrićem.

"Ne želim više razgovarati o mogućim transferima. Kad sve bude gotovo, onda ćemo sjesti i razgovarati", rekao nam je Modrić.

Ipak, Liverpool nije bilo tko, Liverpoolov poziv dolazi samo najboljima.
"Ako je tako, naravno da sam počašćen! Gledao sam kako su Redsi slomili Arsenal, to je bilo fantastično! Iako su u prvih 20 minuta bili u mišjoj rupi, čudesno su se vratili i držali strahovit ritam do kraja. Takvu utakmicu, protiv jakog Arsenala, mogu odigrati samo najveći i najbolji", kaže Modrić, koji nije krio ponos i zadovoljstvo doznavši za Liverpoolovu zainteresiranost.

Sad kad je s legendarnog Anfielda stigla i službena želja za Modrićem, može se nazrijeti i rasplet vezan uz odlazak Dinamova veznjaka. Svi su ostali, naime, u drugom planu, kad Liverpool nekoga poželi, onda ga obično i dovede.

Modrić uz Caraghera, Gerrarda, Torresa, Croucha, Kuyta... Svi bi Lukini dječački snovi bili ostvareni, na Anfieldu bi brzo zaboravio Barcelonu! Klub s dušom, klub čiji su navijači najbolji na svijetu! U Liverpoolu, Luka, "youll never walk alone"! Zna to i Igor Bišćan.

Modrić s Gerrardom u veznom redu
Luka bi u Liverpoolu mogao igrati na mjestu zadnjeg veznog igrača (sad su ondje Xabi Alonso i Mascherano) ili u napadačkom dijelu veznog reda, s Gerrardom i Kuytom (ili Babelom), iza napadača Torresa (Croucha). Odluči li se Benitez za igru s dvojicom napadača, Modrić bi s Gerrardom bio iza napadačkog dvojca.


Post je objavljen 11.04.2008. u 10:37 sati.