Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iceteea

Marketing

She hit the flo next thing you know shawty got low low low low...

Joj joj, pa šta ste toliko zapeli za te moje greške, tako sam luda da ih ispravljam NE! Mislim nisam ja kriva šta sam prirodno glupa za gramatiku, imam iz hrvatskog 2 šta hoćete:) I tako to sam htjela prvo napisat, šta još… Jučer sam išla popodne u školu i sutra ću opet! Isuse ja poludim..mislim poslije četvrtog sata izgubim sve živce i ubila bi sve:) Mislim jedino je super to šta mogu duže odspavat. Jedva čekam sutra kad pišem ispravak iz matematike, po treći put pola razreda, meni je drugi jer nisam bila prvi put. Baš obožavam matematiku, a kako je super razumijem, nadam se da me Sara prosvijetlila u današnjem trosatnom vježbanju, hvala SARA! Obavijestit ću vas o rezultatu:)


Eto ovih dana se priča kako moja susjeda br.2-Šufi:) ide na umjetnu oplodnju, pa su se svi toliko zabrinuli da neće imat šta napumpati al evo friških vijesti da je to bila samo zajebancija.. A i moram prestat pisat o Šufi jer se toliko umislila da boli glava..hehe!

Image and video hosting by TinyPic


Vidim da se ljudi boje komentirat nakon šta sam pisala ajmo reći o lažnim prijateljima, ali idemo još neku dubokoumnu temu, npr. Život. Mislim mi se svi trudimo gradimo taj neki svoj život, moramo se školovat pola života, pa onda posao, obitelj, i onda umremo!! Mislim jednom stvarno moramo umrijet, svima izgori svijeća kad-tad. Ali opet..Mislim tko meni garantira da to što se ja mučim shvatit matematiku, a sutra će me pregazit auto?? To je lako moguće jer zadnjih dana nekako me auti i kočnice baš ne vole:) Glupo mi je uopće o tome razmišljat, ali pogledajmo malo dnevne novine, sve te nesreće, ubojstava, mladi, stari, Bog ne pita!! Mrzim ta egzistencijalna pitanja!!!! Kad ću ja umrijet, na koji način, hoću li se dosađivat do 90 i gnjavit svoju djecu, ili će me zahvatit neka opaka boleština u umrijet ću za 5 godina. Mislim budimo realni(Mala Mare?:)) na takve stvari jednostavno nemamo vremena ni želje pitati se i razmišljati. Mislim stvarno ne bi htjela da mi neko dođe i kaže da ću sutra umrijeti!!!! Eh..zaključak iz sve te priče je da ako vam je suđeno umrijet ćete sutra, ako to uspijete izbiječi onda će vas sudbina(onaj duh sa kosom hehe ) doći po vas preksutra=)
Dosta o tome ajmo malo o meni haha…


Danas ću biti kratka, počinje mi serija pa onda:) Uživajte mi, budite dobri i nasmijani i ne opterećeni sa životom i smrti:) Molite Boga da uspijem ispravit matematiku jer ako ne ispravim onda sam u k..jer sve sam bliže popravnom..jao..

Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 10.04.2008. u 22:55 sati.