Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/valleyofrainbows

Marketing

Kaj God...

bokić svima..došla mi je inspiracija da napišem post..i tak..puno toga mi se od posljednjega posta desilo..više dobrih stvari nego loših..
danas je mojoj petrici rođendan..bile smo u Biker's baru i malo se zabavile..i čuvala sam male patuljaste zekije i baš su buci buci bu..ja bi jednoga.. :O)
već jako dugo sam ne slaveka maloga vidla i nadam se da ga ove subote bum.i ne samo njega i sve ove ostale moje dušice..jaaj kak ih sve volim..no ubiti..u sub bum valjda večer provela u šumi ali to nije sigurno..ovisi o situaciji..
u školi mi je dosadno kak i obično..denes smo pisali iz kemije...neje bilo tak teško kak sam mislila da bude..imali smo samo 4 sata i bilo je super..zadnji sat sam buljila u prozor i čekala dok bu 4 i 15 kaj odjurim na vlak..
i sad me ta inspiracija za napisati post napustila i ve mi se više neda nikaj pisati jer neznam zakaj i počela sam se gubiti i svašta mi trenuno pada na pamet...pogotovo jedna
perverzna misao o jednoj osobi...zato je bolje da više ništ ne pišem..katica ti znaš o kojoj osobi pričam i zato bi te molila za šutnju..unaprijed hvala...hehe
bokić.. =o)



Post je objavljen 10.04.2008. u 22:11 sati.