Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justmeandmymind

Marketing

Down in a hole, feelin so small... Down in a hole, losin my soul

Ne znam jel riječ o retardiranoj satnici, tri dana ujutro nulti, dva dana popodne ili je samo stvar u tome kaj sam skužila da sam se promijenila i da sam postala ono kaj sam htela biti. No nisam očekivala da je to tak koma. Da se bar mogu vratiti u prvi gimnazije kad je još sve bilo nepoznato i kao takvo savršeno.

I don’t want to be anything other than what I’ve been trying to be lately
All I have to do is think of me and I have peace of mind
I’m tired of looking ’round rooms wondering what I gotta do
Or who I’m supposed to be


Image Hosted by ImageShack.us


Prečesto zaboravljamo da imamo vrline ali i mane. Tak je koma kaj primjećujemo samo ovo drugo. Nekaj zabrljaš jer misliš da si u pravu i da si možeš sam osigurati neku prividnu sreću pa sve prejde k vragu. Fulaš cestu jer odlučiš ne koristiti savijete i kartu i više nisi dio tima. Sve te podsjeća na pogrešku. Nabija krivnju i ne vidi izlaz. Vrline postaju beskorisne, uspomene i riječi bezvrijedne.

Disappointment you shouldn’t have done
You couldn’t have done
You shouldn’t have done
The things you did then
And we could’ve been happy
What a piteous thing, a hideous thing
Was tainted by the rest


Image Hosted by ImageShack.us


Nitko te neće voljeti vječno. Vjerovati ti, biti na tvojoj strani, nikad te ne razočarati...ostaviti... Sebično je tražiti od nekoga da živi za tebe. Rođeni smo sami. Umrijet ćemo sami. Jedna smo osoba...sama. Život je prolazan. Ljubav je prolazna. Ljudi su prolazni. Samo su uspomene i dobre stvari koje ti je netko rekao ili učinio viječne. Na prvi pogled totalno bezvezni i nevažni detalji su na neki nelogičan način kockice mozaika sretnih uspomena na ovaj život.

Down in a hole and I dont know if I can be saved
See my heart I decorate it like a grave
You dont understand who they
Thought I was supposed to be
Look at me now a man
Who wont let himself be


Image Hosted by ImageShack.us


Nikad neću zaboraviti šale, pjesme i situacije na koje sam se smijala s Haley, naše prve razgovore o pravim problemima i našim obiteljima. Pisanje referata iz fizike s Brooke kod nje doma. Pješačenje do Brooke jer je bolesna a nama se gleda Tree Hill zajedno. Tri točkice na msn-u koje govore tisuću riječi kad zucnem totalnu glupost. Najljepša rečenica koju mi je iko ikad reko: ne bih ni bio tu da mi nije stalo. Cijelo popodne smijeha na račun stvari čiju humorističnost nitko drugi ne kuži. Zagrljaj na oproštajki s pričama o zajedničkom djetinjstvu kad je sve bilo tako jasno i jednostavno. Toliko toga me podsjeća da sam još uvijek tu i da život može biti lijepa priča.

If I had to lose a mile
If I had to touch feelings
I would lose my soul
The way I do


Image Hosted by ImageShack.us


Mnogo toga će nas srušiti još. Ubiti u pojam, srozati u provaliju, ali kako Will Rogers kaže: Ako se nađete u rupi, prva stvar koju trebate uraditi je da prestanete kopati. To i ja mislim napraviti. Tolko me još problema čeka da ne vrijedi odustajati već sa 16. Kaj ću tek onda za 10 godina? Kak će mi tad tek život zgledati? Nije ni prvi ni zadnji put kaj sam zaj...stvari. Al nikad nije kasno popraviti.

It's a beautiful day
Sky falls, you feel like
It's a beautiful day
Don't let it get away


Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 10.04.2008. u 15:52 sati.