Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darijo-srna

Marketing

Image and video hosting by TinyPic

Darijo Srna rodio se u Metkoviću 1.5.1982.
Otac Uzeir rođen je u Bosanskom Brodu (Gornji Stopici). Mlad je ostao bez roditelja u 2.svj ratu i odrastao je u domu za nezbrinutu djecu.Radio je po Francuskoj pa je došao u Metković. Iz svog prvog braka ima sina Renata kojeg Darijo smatra svojim pravim bratom. Renato je oženjen i ima troje djece. Srna obožava svoje nećake i često im tepa ''srndaći''. Srnin se otac razveo od prve žene i vjenčao se Darijevom majkom Milkom.Prvo se rodio Igor,a pet godina kasnije i Darijo..


Image and video hosting by TinyPic

Darijo je pravi obiteljski čovjek. Jako cjeni i voli svoje roditelje a posebno svog brata Igora koji boluje od Downovog sindroma. Bratovo ime ispisano mu je na prsima i krasi njegove kopačke.
Mama Milka, tata Uzeir i brat Igor i pas koker španijel Po jako su ponosni na uspješnu karijeru svog sina. Darijo u svakom intervjuu spominje obitelj, Ukrajina je veoma daleko pa se svaki susret s obitelji slavi kao praznik.Darijo kao i svaki Dalmatinac voli ljeto provesti ''doli'' ali prvenstvo Ukrajine završava sredinom lipnja pa je pauza do početka srpnja kada kreću pripreme,Uk superkup,LP...No, za vrijeme zimskih praznika, Darijo ima mjesec i pol dana slobodno pa je kao pravi obiteljski čovjek veoma sretan da može Božićne blagdane provesti doma.

Image and video hosting by TinyPic

Što se tiče odnosa sa svojim ocem, Darijo tvrdi da mu je tata oduvijek bio najveći kritičar.Kad bi zbog novinskih natpisa znao ''poletjeti'' on i Štimac znali su kako ga treba spustiti na zemlju.Srna je odgojen tako da se zna tko je glava obitelji: tko je otac a tko je sin. Po njemu to nije tipičan balkanski mentalitet. Srna želi da jednog dana i on ima takav odnos sa svojom djecom kakav on ima sa svojim ocem.


Post je objavljen 09.04.2008. u 15:20 sati.