Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/djhiphop

Marketing

....SpOtOvI i SaLe......


Get ransom on fancygens.com



TRI MUŠKARCA

Tri su muškarca igrala nogomet jednog sunčanog nedjeljnog popodneva. Jedan od njih nije bio baš spretan i njegova lopta odleti u šumu. Ode ju potražiti iumjesto nje pronađe žabu u zamci. "Oslobodi me",reče žaba,"i ispunit ću ti 3 želje". Muškarac se nije dugo dvoumio. Oslobodi žabu, na što ona kaže;"hvala ti , ali zaboravila sam ti nešto spomenuti. Sve što ti poželiš tvojoj će se ženi ostvariti 10 puta više." "Nemam ništa protiv", bio je zadovoljan muškarac. Njegova !. želja bila je da postane najljepši na svijetu. "Ali jesi li svijestan da će tvoja žena biti najljepšom ženom na svijetu? "svi će je muškarci proganjati." "Nema problema. Ja ću biti najljepši muškarac i ona će vidjeti samo mene." I tako muškarac postane najljepši na svijetu. Zatim on i njegova žena postanu najbogatiji na svijetu. I napokon njegova posljednja želja bila je da dobije lagani srčani udar.
POUKA:muškarci su inteligentni. Nemoj se nikad s njima šaliti!
NAPOMENA:Ako si muško ne čitaj dalje. Za tebe je vic gotov. Stani ovdje i osječaj se super . Ako si žensko čitaj dalje.

Žena je dobila 10 puta lakši srčani udar od muškarca. (dobro pročitaj 3. želju.)
POUKA:Muškarci stvarno misle da su jako inteligentni. Pustimo ih da tako misle i uživaju u spektaklu

P.S.Ako si muško i još čitaš to je dokaz da muškarci nikad ne slušaju!!
POZZ!!!!!!!!


Pročitaj i nasmij se =)
Malo je dugačak tekst, ali pročitaj ga nećeš se prevariti!!!

Plavuša piše sinu:
Dragi sine!
Pišem ti ovo pismo kako bi znao da ti pišem. Ako dobiješ ovo pismo znači da je dobro stiglo. Ako ga ne dobiješ, javi mi, tako da ti ga pošaljem ponovno. Pišem sporo jer znam da sporo čitaš. Neki dan je tvoj otac pročitao u novinama da se po statistikama većina saobraćajnih nesreća događa 1km udaljeno od kuće, tako da smo se nedavno preselili malo dalje od kuće. Kuća je prelijepa, imamo čak i perilicu rublja, ali ne znam da li radi. Jučer sam stavila robu da se pere, povukla vodu i robe nije bilo.
Ovdje vrijeme i nije tako loše. Prošlog tjedna samo je dva puta padala kiša. Prvi put je padala 3 dana, a drugi put 4 dana. U vezi one jakete koju si želio tvoj ujak Jure mi je rekao, da ako ti je budemo slali, da skinemo dugmad, pošto su dosta teška, jer to bi više koštalo,tako da smo skinuli dugmad i stavili u džep.
Napokon smo sahranili tvoga djeda, pronašli smo njegovo tijelo kad smo čistili kuću. Bio je u ormaru od onoga dana kada je pobjedio dok smo igrali skrivača. Prije nekoliko dana eksplodirala je plinska boca u kuhinji:tvog oca i mene izbacila je van kroz prozor, koji osjećaj!!! Nakon toliko godina ja i tvoj otac smo izašli van! Pošto već spominjem tvog oca, novost, dobio je novi posao! Ispod njega se nalazi oko 500 ljudi...Zaposlili su ga na gradskom groblju, održava travnjak.
Tvoja sestra Mare, znaš ona koja se udala za svoga muža, napokon je rodila. Ne znamo još spol, tako da ne znamo jesi li postao teta ili ujak. Ako bude curica, tvoja sestra kaže da će je zvati po meni!! Čini mi se malo čudno da svoju kćer zove-mama.
Tvoj rođak Stipe se oženio, po cijeli dan se moli pred ženom, jer je djevica. I da znaš, više ne viđamo tvog ujaka Matu, onoga koji je umro pršle godine.
A da ne govorim o tvom bratu Peri, on je grozan...zatvorio je vrata od auta, a unutra su ostali ključevi. Morao se vratiti u stan kako bi uzeo duplikat i kako bi nas izvukao van iz vozila. Katastrofa!
Dobri sine, neću ti napisat našu adresu jer ne znam koja je. Obitelj koja je ovdje živjela prije nas uzela je kućni broj sa sobom.
Ako vidiš Margitu pozdravi je, a ako je već ne vidiš nemoj joj ništa govoriti.
Mama koja te voli.

P.S. Htjela sam ti poslati nešto novaca, ali sam već zatvorila kuvertu.


MOJ OTTO......SO CUTE......

MOJ OTTO JE OVAJ KOJI LEŽI (BILI),A OVAJ DO NJEGA SE ZOVE DON (CRNI).....

EVO NEŠTO O OTTU:
rodio se 31.3.2005.....mi (ja i moja sestra) smo prvo tražile retrivera, i onda smo išle na Stanove (tamo neka žena prodaje pase) , i onda smo vidile Otta....imao je još dužu dlaku al je bio pun krpelja jer je živia na polju i onda smo ga morali svaki dan prati i četkati....i onda smo ga nakon misec-dva ošišali.....i onda je izgleda ka i na slici.....al pošto je bilo lito, bilo mu je vruće pa smo ga opet ošišali.....i sad izgleda ka i kad smo ga 3. put ošišali.......Otto sad ima 3 godine.....napunia ih je prije par dana........
..vrsta:bila srednja pudlica.....


Post je objavljen 09.04.2008. u 13:35 sati.