Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

JEDAN POSEBAN DAN


Jučer je za nas bio poseban dan. Naime, u kratki posjet nam je stigao čovjek velikog i humanog srca gospodin Herman Marijo predsjednik humanitarne udruge „Pomoć i ljubav“ iz Amsterdama. Iako u poslovnoj stisci i obaveze koje ga čekaju u Puli, gospodin Herman će na našu zamolbu ostati par dana kod nas u Zagrebu.
Svaki naš susret, pun je dojmova i emocija.Tako je i bilo i jučer, kad je oko 13h sletio avion iz Amsterdama.Put od Zračne luke Plesa do Dubrave jednostavno je bio prekratak za sve što smo si htjeli reći. Ostatak popodneva, protekao je u ugodnom zajedničkom razgovoru, a naravno teme su se izmjenjivale kao na traci. Naravno da ni ovog puta mala princeza nije ostala bez darova a izdvojili bi zlatnu pletenu narukvicu s pločicom.
Večer je bila rezervirana u Pivnici „Zlatni medo“.Tamo su cure s foruma „Nakit snova“ pripremile svečani doček za gospodina Hermana, da mu se zahvale na velikoj donaciji povodom humanitarne akcije „Bočice nade“.Nama je posebno bilo drago što smo tamo upoznali te vrijedne i humane djevojke koje su također sudjelovale na prošlogodišnjoj humanitarnoj aukciji za našu malu princezu. Ovo je i nama bila prilika, da se od srca i mi njima zahvalimo. Naravno da smo po povratku kući nastavili pričati o svem i svačem, jer vjerujte nam, da sa takvim čovjekom možete pričati 24 sata neprekidno i sigurno Vam neće biti dosadno. Velika nam je čast, što će gospodin Herman biti u petak gost na sastanku u našoj Udruzi, i što je zbog nas i naše udruge uspio malo prolongirati svoje poslovne obaveze.
Da sreća bude veća, u petak u Udruzi imati ćemo i još jednog velikog gosta.Ni manje ni više naš gost je Ivan Pokupec svima znani kao bloger ĐUS, koji će održati jedno kratko motivacijsko predavanje našim roditeljima u Udruzi.
Nevjerojatno ali istinito, da će takve dvije za nas velike osobe biti u petak u našoj udruzi.
No to očito govori da ova naša mlada udruga polako ali sigurno dobiva svoju glavu i rep.
U nekoliko navrata smo Vam bili spomenuli da naša udruga sprema jednu humanitarnu akciju. Sada Vam možemo potvrditi, da će 01 lipnja 2008 godine od 11 do 19h na Ribnjacima Ključić brda biti organizirana humanitarna roštiljada pod nazivom „PROVEDITE S NAMA DAN I POMOGNIMO OSTVARITI DJECI SAN“. Humanitarnu roštiljadu organizira naša udruga a glavni medijski pokrovitelj je Radio Velika Gorica i sastav media grupe ( sve ostale radio postaje u sastavu media grupe).
Projekt je zamišljen ko cjelodnevno druženje djece i roditelja uz zabavni program za djecu s poznatim estradnim imenima, te humanitarna prodaja jela, pića i promo materijala udruge. Cjelokupan prihod namijenjen je djeci s posebnim potrebama u udruzi koji će se koristiti za daljnje liječenje, kupnju invalidskih pomagala te kupnju potrebitih lijekova.
Točan iznos prikupljenih sredstva transparentno će biti objavljen na web stranici udruge.
O svemu više, moći će te čitati u jednim od naših narednih postova kao i na našoj web stranici.

Što se Anjinih zdravstvenih problema tiče i o cjelokupnoj njezinoj situaciji i dalje je stanje nepromijenjeno i bez nekih velikih promjena.Jučer je Anja u jutro imala kontrolu urina i krvi i nalazi bi trebali biti gotovi pred kraj tjedna, nadamo se da će biti u redu. Prošli tjedan smo imali kontrolu na „Srebrnjaku“ i situacija sa dišnim putovima je pod kontrolom. Iako još lagano hropti, sve je pod kontrolom i za sad nema neke naznake da bi bilo nešto zabrinjavajuće ali uvijek valja biti na oprezu. Epileptični napadi i dalje su prisutni ali ne u velikoj mjeri ali su nešto izraženiji. Trenutno je na terapiji od dva lijeka. Dnevne aktivnosti su joj jako velike. Prijepodne rad sa defektologom, zatim odlazak na tri sata u vrtić, popodne vježbe sa fizio terapeutima a potom odlazak u igraonu u CRZ „Sloboština“. Ritam je to koji počinje već od osam ujutro i završava negdje oko 18 sati.No, eto mala princeza to sve dobro podnosi.

Za kraj, još jednom Velika hvala svima Vama koji uplaćujete novčane donacije za Anjino daljnje liječenje i kupnju potrebitih lijekova, kao i svima Vama koji nas svojom podrškom podržavate iz dana u dan.Također neizmjerno nam je drago da iz dana u dan raste naša lista blogera s kojima se čujemo na Windows messengeru i Skypu.
Svi koji žele s nama komunicirati na takav način a ujedno i vidjeti našu princezu, našu adresu messengera i skypa možete vidjeti u linku „kako i Ti možeš pomoći“ koji se nalazi iznad posta u kvadratu.

Do novog posta, neumorni trio svima Vama šalje jedan veliki pozdrav wave i jednu veliku pusu kiss




Post je objavljen 09.04.2008. u 14:57 sati.