Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/foolishgirl

Marketing

Ti si i zauviek ćeš biti tu.

Ona je za mene posebna. Ona je za mene zvijezda.Ona me uzdiže kad padam. Ona je tu gad ju zovem. Ime joj je Matea.
dakle znamo se 15 godina. skupa smo odrasle.skupa smo naučile vozit bicikl,rolat se,skupa smo se igrale skrivača,lovice,pjevale na terasi,izvlačile jedna drugu,bile smo skupa zločeste. ali uviek smo bile tu jedna za drugu.i tako je ostalo i sad.i nadam se da će ostati.
Image Hosted by ImageShack.us

naše prijeteljstvo uzdrmat nie uspjelo nikaj. uviek joj oprostim i ona meni.i nikad nismo bile u dužoj svađi. obje znamo da ljudi nisu savršeni i da griješe i to je normalno. ali ništa nije zlonamjerno. nego jednostavno nepromišljeno ili iz gluposti.
Sada u ovim težim trenutcima mi je ona jedna od najvećih potpora.kad se osjećam usamljeno (tipa ovh tjedan dana),baš kao i da čekam poziv.zvoni telefon. ili dobim poruku. to je ona. znamo se cijele dane dopisivati kad smo u školi.najljepši trenuci nedavno s njom provedeni bili su na hendrixu.ajme. predivno. zaključila sam da tamo i s njim želim otić.bilokada.ali da. prolazi vlak.sve se trese.mi se sklupčamo u rupicu i deremo se.izbacimo sve frustracije,a jedva čujemo jedna drugu. i zagrljene smo.trebate to doživit.
s njom nema dosade.skup pijemo,pušimo.zajebavamo se,krmimo jedna kod druge,čitamo si dnevnike i smijemo se tome,ali i plačemo skupa.aha.
i baš volim onaj osjećaj kad se neš desi i ona mi pošalje poruku, kao i ja njoj.prvoj. jer ne znam kom se drugome obratit.
Image Hosted by ImageShack.us

kaj god da kažem znaj da ti želim najbolje. i sad vidiš da sam bila u pravu kaj se tiče bacanja krafni majkla đeksona. i tog sveg u vezi njega. vidiš htjela sam ti najbolje. aha. al kad se mene ne sluša. eheheh. =D.
i sad još uvijek znaj da si mi ispred NJEGA. i NJEGA. i svih dečkiju jebo im pas kevu izvadičuim oči. da. sad sam polako prešla na drugu temu. xD
o tom ćemo nas 2 na kavici na samo. jel. i eto da znaš. i znaš da sam uviek tu kad treba. iiii. kaj još. da.
volim te <3


Post je objavljen 08.04.2008. u 22:53 sati.