Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/globesokolovac

Marketing

Dana 1. travnja 2008. Manuela Kolarić (8. r.), Tajana Rižner (8.r.) i Boris Robotić (6.r.) na regionalnom natjecanju GLOBE škola sjeverozapadne Hrvatske predstavljali su OŠ Sokolovac.sretan Na ovom susretu sudjelovalo je 12 osnovnih i srednjih škola iz Zagreba, Preloga, Konjšćine, Bedekovčine, Čakovca, Varaždina i drugih mjesta, a iz Koprivničko-križevačke županije bila je samo naša škola. Rad u proteklom periodu predstavili smo prezentirajući naš blog koji redovito ažuriramo i dopunjujemo. Na žalost, uslijed tehničke pogreške na fotoaparatu nije ostala zabilježena niti jedna slika sa ovog izuzetno važnog događaja te donosimo samo sliku priznanja koje je dobio naš GLOBE voditelj.

Image Hosted by ImageShack.us


Nakon što je GLOBE ekipa naše škole na regionalnom natjecanju osvojila treće mjesto dobar se glas čuo čak do našeg regionalnog lista koji je pisao o tom događaju. Presliku teksta donosimo u cjelosti.

Image and video hosting by TinyPic

U nedjelju 6.travnja 2008. godine 50 učenika iz OŠ Sokolovac učlanjenih u HPD «Bilo» iz Koprivnice planinarilo je po Petrovoj gori pored Vojniča. Iako na ovim prostorima nema velikih vrhova u četverosatnom pohodu svjedočili smo znatnim usponima i spustovima po stazi prekrivenoj lišćem i kamenjem. Na stazi kojom smo se kretali uređeni su informativni panoi na kojima je mnoštvo podataka o građi i sastavu Zemlje, promjenama u prošlosti te postanku i razvoju živoga svijeta tako da smo usvojili veliku količinu novog gradiva. Pohod je rezultirao i «osvajanjem» Velikog i Malog Petrovca na kojemu smo vidjeli devastiran ali impozantan spomenik NOB-a te ostatke pavlinskog samostana iz 17 stoljeća. Nakon kraćeg zadržavanja nastavili smo stazom kroz bukovu šumu do lovačkog doma u kojem smo se kratko zadržali i zabavili. Nakon razgledavanja okoline i uživanja u čistom planinskom potoku, livadama prekrivenim biljem i leptirima te okupirani mnoštvom dojmova uputili smo se prema Podravini.

Image and video hosting by TinyPic





Post je objavljen 08.04.2008. u 17:59 sati.