Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/onlyblog

Marketing

Marković: Ja sam izmislio Bilića, a mogao sam birati svjetske trenere

Izbornik Slaven Bilić je kazao kako bi se njegov dogovor s HNS-om mogao otegnuti. Što o tome kaže prvi čovjek Rusanove Vlatko Marković?
- S Bilićem su dogovorene osnovne stvari, istina, ostalo je još detalja. Ali oni su minorni, pa će biti riješeni. Dakle, sve je točno što kaže Bilić.

Hoće li onda novi ugovor s Bilićem biti potpisan u srijedu?
- Neće biti potpisan u srijedu, jer ja neću biti u Zagrebu. Makar, potpisivanje ugovora u srijedu nije isključeno, bit će tu glavni tajnik Zorislav Srebrić i jedan od dopredsjednika Saveza. Ako baš hoćete, ja sam izmislio Slavena Bilića, a na razgovorima sam imao svjetske trenere. To najbolje govori o našem odnosu. Slaven i ja sve smo se dogovorili prošli tjedan - kaže Marković.

Tko je bio najbolje plaćeni hrvatski izbornik u povijesti?
- Miroslav Blažević. Logično, imao je najbolje rezultate.

Govorilo se o problemu s članom Bilićeva stožera, Robertu Prosinečkom?
- Iznimnio cijenim Prosinečkog. S njim sam prijatelj, kao i što sam bio s njegovim pokojnim ocem. Nažalost, on još uvijek nema kvalifikacije koje su potrebne za ovaj Savez, a na žalost i za Prvu ligu. Nemam pravo niti mogućnosti da Prosinečkog gurnem u Savez bez stručnih kvalifikacija. Ali mislim da će on biti jedan od najboljih svjetskih trenera, jer on vidi i čita igru, tu je fenomenalan. Međutim, mora se potruditi i imati dokument.

Kakvo je vaše mišljenje da se Hrvatski kup nazove imenom Hrvoja Ćustića?
- O tom prijedlogu će raspravljati Izvršni odbor te donijeti odluku.

Preuzeto sa Sportskih novosti


Post je objavljen 08.04.2008. u 11:04 sati.