Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljubomorko

Marketing

...zgodni dečki više manje, sad su gay, i to me brine.. jer tko će zvjezde da mi skine????

Kada netko odluči da postane nitkocry

Kada netko odluči postati nitko, pitaš se što možeš učiniti? Ništa, baš ništa, možeš samo prihvatiti. I to je jedina prava odluka. Jer svi mi trebali bi putovati vođeni sobom, biti negdje samo da bi netko drugi bio sretan, potpuno pogrešna bila bi odluka. I zato pozdravljam odluku onoga kojeg nazivah moj netko, u dobroj vjeri da je odlučio ono što je najbolje za njega. I sretna sam što sam mu ostavila mogućnost da odlučuje, na ništa nisam utjecala, jer i predobro znam kako je to kada ti netko nabraja razloge zbog kojih bi trebao ostati, a ti želiš pobjeći što dalje. Napravila sam potpuno suprotno, pustila sam ga da neometano pobjegne od mene, a sve ono što osjećam samo je moja stvar.
Život ide dalje, ne mogu reći da mi je lako u ovom trenutku, ali vrijeme uvijek napravi svoje, samo treba čekati. I sad se nasmijah, najprije sam čekala njega da donese odluku, kada sam rekla da više ne želim čekati, odlučio je da pobjegne. Bar da mogu reći samoj sebi da ne želim čekati da prođe ovaj osjećaj tjeskobe, već da želim da istog trenutka prođe, ali ne mogu, proći će kada prođe. I to prihvaćam.
I što ću dalje? Ne znam, ali znam da neću cviliti, sanjati, maštati i ponašati se, u mojim mislima, kao da se ništa nije dogodilo. Jer dogodilo se, i tako je kako je. Ne postoji drugo ili treće. Život i dalje ima one svoje male čari, kao što je sunčan dan, osmjeh djeteta ili pažnja prijatelja koji zna tvoje vrijednosti, koji te cijeni i voli. Razlozi za život nisu nestali, nestao je samo netko tko je tom životu donosio neku posebnu draž. Ali zbog toga se ne umire… sutra je novi dan… i novi koraci u njemu… od kojih će možda poneki biti pogrešan, ali važno je da ne donosim pogrešne odluke. I vjerujem da neću.


mojem.. plavookom...
...ja sam tebi dala sve, da kroz život vodiš me...
... znaj, voljela sam te.. i bio si mi jedini.. i drugog nisam znala, samo ti, moj jedini.... cry

heh, kaj se naslova tice... PUSSSSSSSSE ekipi koja je proslavila betoniranje temelja za vikendicu kiss



Post je objavljen 07.04.2008. u 19:42 sati.