Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/akmoslavina538

Marketing

Međužupanijsko natjecanje u krosu, Topusko

Danas je bilo održano međužupanijsko natjecanje u krosu za srednje škole na kojem su nastupile dvije kutinske škole. Trčalo se u parku kraj vanjskih bazena na istom mjestu kao i proteklih godina.
Kod mladića je bilo 7 škola od Kutine pa sve do Istre, a na državno su prošle obodvije škole iz Kutine i to je fantastičan rezultat. To se još nikada nije dogodilo da jedine dvije srednje škole iz Kutine prođu i županijsko i međužupanijsko natjecanje i da se plasiraju u finale. Staza je bila duga 2200m. Vrijeme je bilo poluoblačno i prohladno i vrlo vjetrovito.
Prve tri škole su bile jako izjednačene i konačan ekipni poredak se znao tek kada su se zbrojili svi rezultati. Ekipni pobjednici su SŠ Tina Ujevića iz Kutine, druga je bila Tehnička škola također iz Kutine, a treća je bila EIOŠ iz Rijeke. Sve tri škole su dijelila samo 2 boda.
Pojedinci su u cilju bili ovako plasirani:
1. Luka Mikulić (SŠ Tin Ujević, Kutina)
2. Armend Šulić (EIOŠ, Rijeka)
3. Jozo Slipac (Tehnička škola, Kutina)
4. Nikola Mikulić (SŠ Tin Ujević, Kutina)
5. Mario Božić (EIOŠ, Rijeka)
6. ? (netko iz Istre)
7. Boris Brtan (Tehnička škola, Kutina)
8. Dragan Petričević (Tehnička škola, Kutina)
9. Andrej Marić (Tehnička škola, Kutina)
.
11. Deni Srdoč (EIOŠ, Rijeka)
12. Branimir Budetić (SŠ Tin Ujević, Kutina)
.
14. Antun Lupoglavac (SŠ Tin Ujević, Kutina)
Kada bi se zbrojili negativni bodovi, Tehnička škola i EIOŠ bi imale isti broj bodova no ipak je prošla Tehnička škola jer je imala bolje plasiranog četvrtog trkača (Andrej Marić).
Državno prvenstvo se očekuje početkom petog mjeseca tako da će atletičari iz Moslavine nastaviti marljivo trenirati zato da budu što bolji u Poreču i pokušaju osvojiti jedno ili čak dva od prva tri mjesta.
Nakon što je na županijskom pobijedila Tehnička škola, na međužupanijskom je pobijedila druga kutinska škola, što znači da su škole vrlo izjednačene i svaka škola ima šansu biti među tri, no laganu prednost ima SŠ Tina Ujevića zbog toga što su i lani bili u Poreču i zato imaju više iskustva na velikim natjecanjima. Do toga će Moslavci trebati odraditi još 5 trka, i na stazi i u krosu.


Post je objavljen 07.04.2008. u 19:40 sati.