Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dnevniportal

Marketing

Ribari ulovili 700 kg tešku kornjaču!

Palestinski ribari ulovili su golemu kornjaču od dva metra i gotovo 700 kilograma. Iako je ova rijetka životinja zaštićena vrsta, ribare to nije spriječilo da je na opću radost okupljenih usmrte i počnu piti njezinu krv koja navodno ima afrodizijska svojstva.



Osim toga, krv navodno liječi djecu od ratnih trauma, a pomaže i kod bolnih leđa.

Prije mjesec dana na obali Gaze također je pronađen jedan primjerak nešto manje kornjače, koju su ribari ipak pustili u more.

U zemlji u kojoj se mrtvi broje svaki dan, sakaćenje ove zaštićene ženke nikog nije previše uznemirilo.


ovo pokazuje sa cime Izraelci imaju posla, sa narodom zaostalim u vremenu, gdje zene nesmiju pokazati lice, moraju hodati iza muskaraca, nemaju pravo na skolovanje a kaznjavaju ih metkom u potiljak na lokalnom nogometnom igralistu tako da svi mogu vidjeti i navijati. Ako netko vjeruje da ga ceka 7 djevica u raju ako se raznese bombom i pri tome ubije sto vise neduznih civila,zena i djece onda ce taj isti isto tako vjerovati da ce ga ispijanje krvi kornjace pretvoriti iz impotentnog i frustriranog divljaka u nekakvog kazanovu. Nazalost, ovi jos uvijek zive 2000 godina unazad i ne vjerujem da se namjeravaju civilizirati u neko skorije vrijeme. Jedino mogu reci da mi je drago da nisam niti blizu voih divljaka,a isto tako da mi je zao kornjace koja je nakon sto je prozivila valjda preko 100 godina zavrsila zivot u rukama divljaka i vjerskih fanatika kao nekakv afrodizijak i lijek za njihove umobolne psihicke frustracije.. da ih treba sve pobiti..ne znam, ali da nebi nikome nedostajali u to sam uvjeren....

Post je objavljen 07.04.2008. u 08:06 sati.