Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/f1croamateur

Marketing

VN BAHRAIN-a

Na slobodnim treninzima Massa je bominirao cijelo vrijeme dok je Hamilton izletio sa staze pa je morao voziti rezervni bolid.
Image Hosted by ImageShack.us


Na klalifikacijama R.Kubica napravio je veliko iznenađenje osvojivši prvi Pole posicion za sebe i BMW, ujedno je i pri poljak u povijesti kojemu je to uspjelo, Massa je bio drugi treći je bio Hamilton pa Raikonen itd. J.Trulli je potvdio vrlo dobru formu Toyote sa 7. mjestom u klalifikacijama. N.Rosberg bio je osmi što je veliki napredak u odnosu na Maleziju.

Image Hosted by ImageShack.us


Na utrci u Nedjelju Massa je odmah na startu prešao Kubicu i preuzeo vodstvo, Raikonen je to isto učinio Kubici u 2. krugu . Hamilton je loše startao i izgubio je 7 mjesta samo na startu, kasnije je pokušao preteći Alonsa ali se je zabio u njegov stražnji kraj bolida i ostao je bez prednjeg stabilizatora pa je morao ići u boks, na svu sreću i on i Alonso su nastavili utrku.Na kraju je Hamilton završio na 13.mjestu, a Alonso na 10. mjestu. Kovalainen je završio na 4.mjestu ispred Heidfelda . Trulli je bio 6. i opet jrosvojio bodove za Toyotu. Bodove su još osvojili Webber i Rosberg. Fantastičan posao obavio je Fissicella za Force Indiju osvojivši 11.mjesto a startao je sa 18. Samo tri vozača nisu završila utrku i to S. Vettel je ispao već u prvom krugu zbog mehaničkog kvara. U 21. krugu, nakon sudara s D. Coulthardom, ispao je J. Button.
N. Piquet utrku je završio u 42. krugu zbog mehaničkog kvara mjenjača.

Image Hosted by ImageShack.us


Slijedi tri tjedna pauze pa VN. Barcelone.

Post je objavljen 06.04.2008. u 20:25 sati.