Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/annchy13

Marketing

Novi post!

Evo napokon novi post!waveBolesna sam i to jako!cryČetvrtak i petak nisam išla u školu!!!fino Ne idem ni u ponedjeljak, a ni utorak, za dalje ne znam! Ništa zanimljivo se ne događa kod mene.... U školi sve ok, za sada, a nadam se da će tako i ostati!yesyesyesOve dane koje sam kod kuće samo ležim, ležim, gledam tv, slušam mjuzu.... Ništa mi se ne uči.....no Sada mi je već polako i dosadilo stalno ležati i gledati televiziju! Najgore mi je jer nisam mogla šetati s frendicom!bangtuzanSada je i ona bolesna, a bolesne su i još neke moje frendice.....Živi užas! Nadam se da će drugi vikend vrijeme biti isto, a frendica i ja nećemo biti bolesne i moći ćemo šetati!smokin već mi polako fali i škola, najviše zbog društva... Oni me bar mogu malo nasmijati!smijehsmijehNe znam o čemu više da pišem..........................
Znam! Kupila sam film Step up i film je geeeeniiiijaaalaaaan! Stvarno mi se sviđa! Channing je tako zgodan! Skinula sam neke njegove slike pa evo i vi ih pogledajte! Divite se!


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


To bi bilo to od mene u ovom postu! Hvala na komentarima u prošlom postu! Pozdravljam 7.c razred, sve koje posjećiju moj blog.... Ne da mi se više nabrajati! Pozdrav svima!

Post je objavljen 06.04.2008. u 18:02 sati.