Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Go-problem broj 185.

Pa, kada sam već u ovakovoj nesigurnoj situaciji s pristupom internetu, odlučio sam da probleme pripremam unaprijed. Sada imam raćunalo, ali na offline i mogu sve pripremiti. Smjestiti ću to na USB memory i nositi sobom, pa kada naiđem na internet, gdje mogu editirati, staviti ću postove na blog s problemima, vrijemenom unaprijed za objavu. Ako neposredno pred objavu dođem do nlog-editora, ubaciti ću i poneku novost. Kako je to dobro kad USB-memory mogu nositi i u džepiću.
Evo, ovaj puta još jedan problem. Bijeli vlada kutom, naizgled. Iskusniji igrači goa odmah primjete rupu na E1. Jasno je da za njeno krpanje treba izgubiti vrijeme, potez. Taj gubitak bi crnom dao vrijeme za uništavajući razvoj u kutu. Bijeli to nesmije dopustiti. Treba mu opstati. Kako? Na potezu prvi je bijeli.
Sutra u subotu 12. 04. imamo 2.Proljetni turnir u Centru. Zasada još neznam kako je sa završnim radovima, ali prošlu subotu se već nešto moglo. Također neznam što i kako je sa 100-tkom? Dojdite u Centar Ja dojdem.
bl. Muradenu - Luzer


Post je objavljen 11.04.2008. u 02:59 sati.