Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justmeandmymind

Marketing

... and said: it's too late to apologize...

What else should I be
All apologies
What else should I say
Everyone is gay
What else could I write
I don't have the right
What else should I be
All apologies


Ubijam se s Led Zeppelinom. Više se ne slušaju sentiši. Evo, da se bar jedno novogodišnje obečanje ispuni. Šteta kaj nemaju ni jednu meni najdražu pjesmu od Nirvane il Zeppelina u Free music da si stavim...zato, evo, slušajte senitš.

Image Hosted by ImageShack.us


Nevjerojatno je to kojim uspjehom gubim ljude koje volim. Fakat svaka mi čast. Od onog nadnaravnog i bolnog susreta, sve je postalo čudno. Osjećam se drukčije...tj.super. Pluća su mi puna elana, srce mirno, raspoloženje fantastično. Samo se osmijeh izgubio. Ostao je u ponedjeljku, kad se dan činio savršenim, a ostatak života na mojoj strani rijeke. Taj savršeni ponedjeljak kad sam zaboravila na osobu koja nije zaboravljala na mene. Srca i dalje bespotrebno kuca jer krv ne prolazi žilama. Slabost... gušenje... suze već danima znaju svoj put.

I wish I was like you
Easily amused
Find my nest of salt
Everything is my fault
I'll take all the blame
Aqur scafoam shame
Sunburn with freezeburn
Choking on the ashes of her enemy


Svjesno gubim sve što sam ranije smatrala najvažnijim. Stalno griješim. Razočaram. Ne brinem za tuđe mišljenje, a bogme ni za osjećaje. Ko da sam pod utjecajem nekih skupih opijata, koji mi mute sve dobro što sam godima gradila u sebi. Ne daju mi da budem ona stara, ali mi nabijaju ubitačnu krivnju pred oči. Stvarno ne znam koji mi je... od onog dana sve je drugačije. I sviđa mi se to zapravo. Sve dok ne vidim što gubim, zaboravljam i razočaravam.

Image Hosted by ImageShack.us


Ako možeš, oprosti mi. Ako to imalo želiš. Znam kako je živjeti sa mnom... 24 sata dnevno... Ne zamjeram ti ništa. Volim te, makar to ne znam pokazati. Više jednostavno ne znam kaj ti reći. Ostat ćeš moj best frend. Žao mi je kaj sam...ja... Bolje da si me se na vrijeme riješio dok još nisam napravila nekaj goreg. Vjerojatno ovo nećeš pročitati... tak više nije bitno.

Could it be it's the end of our world?
All the things that we cherish and love
Nothing left but to face this all on my own


Više niš nije bitno. Život je postao prolazan. Više mi se niš neda. Iz dana u dan radim budalu sa sebe. To bar tak drugi shvaćaju. Al samo vam pričam i pričam sve kaj mi je na srcu. Istinu... Žao mi je što niš nije uvjerljivo.

Image Hosted by ImageShack.us


Tell me your secrets and ask me your questions,
Oh, lets go back to the start.
Running in circles, coming in tales,
Heads are a science apart.




Post je objavljen 06.04.2008. u 14:17 sati.